>  

Switchback

 

 

 

DESPRE SWITCHBACK

 

Legaturile Switchback reprezinta o abordare ridicata a designului de legare la snowboard.

 

 
In plus fata de seturile complete, Switchback ofera riderilor posibilitatea de a-si personaliza legaturile in functie de conditii si de stilul de coborare. Aceasta nu este doar o alta legatura, este o metoda cu totul noua de legare.

 

 

Switchback produc primele legaturi complet personalizabile din lume. Fiecare legare este alcatuita din 4 componente pe care le puteti obtine in 8 culori diferite, rezultand in peste 15.000 de combinatii posibile.

 

 

Switchback a fost creat ca o reactie la toate sistemele de legare complexe nebune de pe piata. Revenind la lucrurile de baza, Switchback a folosit KISS pentru proiectare si productie.

 

 

Prin pastrarea lucrurilor simple Switchback a eliminat necesitatea suruburilor pe legaturi (cu exceptia celor de atasare la board) si aceasta simplitate este ceea ce le face un favorit al comunitatii, in ciuda faptului ca sunt in afaceri de putin timp. Acestea vin, de asemenea, in culori indraznete si exista libertate nelimitata pentur a face legaturile dvs. sa arate exact asa cum doriti.

 

 

Cu peste 15.000 de combinatii posibile legaturile Switchback pot fi personalizate pentru a se potrivi oricarui rider!

 

LEGATURI SWITCHBACK