>  

Suunto

 

DESPRE SUUNTO

 

Suunto s-a născut în 1936, când orientantul finlandez și inginerul Tuomas Vohlonen a inventat metoda de producție în masă pentru busola plină cu lichid. De atunci, Suunto s-a aflat în fruntea designului și inovației pentru ceasurile sportive, computerele de scufundări și instrumentele sportive folosite de aventurieri pe tot globul. De la cei mai înalți munți până la cele mai profunde oceane, Suunto echipează fizic și mental aventurierii în aer liber pentru a cuceri un nou teritoriu.

 

 

Sediul și fabrica companiei Suunto se află în Vantaa, Finlanda. Folosind mai mult de 400 de oameni din întreaga lume, produsele Suunto sunt vândute în peste 100 de țări. Compania este o filială a Amer Sports Corporation împreună cu mărcile sale sora Salomon si Atomic.

 

 

Suunto produce gadget-uri sportive de top cum ar fi renumitul ceas Ambit3Suunto AMBIT3 este un ceas cu cele mai avansate functii ale GPS-ului, pentru sporturile outdoors. Acest model se poate conecta wireless la iPhone, ajutandu-te sa-ti imbunatatesti semnificativ antrenamentele.