>  
 >  
 >  

Ski ARMADA ARV 96 + AR WARDEN 11

Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
RAST00176
Producator:
ARMADA
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SKI > Set Schiuri si Legaturi
Gama: Unisex
Still: All mountain freestyle
Lungime: 177
Nivel: Mediu
Teren: Partie neamenajata | Partie amenajata
Latime varf: 124 | 125 | 126 mm
Latime mijloc: 96 mm
Latime coada: 116 | 117 | 118 mm
Raza de curbura: 18.5 | 19 | 19.5 m

Descriere

Ski ARMADA ARV 96 + AR WARDEN 11 all-mountain twin, ideal si in park. Este unul din cele mai performante schiuri, cu o versatibilitate in toate conditii, indiferent de teren, si mod de schi adoptat. Cu un miez din cenusa de plop si un sidewall AR75, Armada ARV 96 ofera cea mai mare versatibilitate indiferent de conditii si de teren pentru un all-mountain freestyle. S7 Base
O talpa imbunatatita, cu un aditiv special pentru a creste viteza, o veti gasi la toate skiurile care se iau la tranta tevi, pereti, trambuline, kickere

Riding – all mountain/ park pentru schiorii intermediari si avansati. Un schi versatile cu un shape si un profil perfect pntru freestyle si schiatul pe orice tip de teren. Indiferent daca esti in park, pe partie, sau offpiste, cu aceste schiuri puteti schia oriunde. 
Profil – cu un shape directional twin, varful este cu cativa milimetri mai lat decat coada, oferind flotabilitate in zapada proaspata dar acest lucru nu incomodeaza schiatul switch. Cum un camber poztiv sub legaturi si rocker in varf si in coada. Acest profil hybrid este ideal pentru orice teren si conditii de zapada, oferind precizie si pop in park sip e groomers, si o buna flotabilitate in powder. 
Flex – un flex mediu – rigid confera stabilitate si control atat la viteza cat si in jumpuuri.
Tehnologii
• AR75 Sidewall – acest tip de miez este configurat la fel precum double zone, triple zone sau ultralight dar instaland in prealabil straturi de ABS pe langa miez, in zona legaturilor. Acest tip de miez concentreaza greutatea schiului sub clapari crescand durabilitatea si scazand balansul.
• POPLAR ASH CORE – lemn usor de plop in combinatie cu siruri de cenusa cu o densitate mare, pentru un schi indistructibil si un pop extra.
• AR Freestyle Rocker - rocker in varf asociat cu un sidecut mai adanc pentru flotabilitate in zapada proaspata, precum si un shape iertator si camber pozitiv pentru o stabilitate si sutinere extra pe hardpack.
• S7 Base - O talpa imbunatatita, cu un aditiv special pentru a creste viteza, ideala pentru toate schiurile folosite pe tevi, pereti, trambuline, kickere. 
• 2.2 Impact Edge - cant tratat termic, construit pentru a evita excesul de greutate, mentinand in acelasi timp durabilitatea, oferind cel mai bun echilibru.

Legaturi AR WARDEN 11
Cu un varf mai lat si cu un mod de montare care se adapteaza perfect pe schirile mai late mult mai bine decat legaturile traditionale. Cu o greutate mai mica, precum si modul de incaltare mai usoara, este o alegere excelenta pentru schiurile freeride moderne.
Compatibilitate de tura WTR
Reglarea inaltimii la legatura din fata
Reglarea automata stoperelor – franele
U power la legatura din fata
Platforma supradimesionata
Placate de transfer progressive
Sasiu cu profil redus
Gama DIN: 3.5-11
Latimea franei :L 90/ L 100
Latime surub : Senior Norm

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review