>  
 >  
 >  

Set Snowboard Bataleon Mini Shred

Nu exista nici un review.
Adauga un review
1099 Lei 934 Lei
Cod produs:
21.13.MI
Producator:
Bataleon
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Marime Legaturi: M
Lungime: 105, 115 cm
Gama: Juniori
Profil: Camber
Nivel: Incepator
Stil: All Mountain Freestyle
Flex: 2

Descriere

Snowboard Bataleon Mini Shred este modelul ideal pentru juniori datorita tehnologiei 3BT, canturile sunt mai sus, virajele vor fi fluide, fara momente in care agata.  Un snowboard in toata regula, desi e mic are toate caracteristicile unui snowboard de adult. Cu interior din lemn si tehnologia 3BT care iti ajuta juniorul sa aiba un progres rapid datorita canturilor care nu sunt foarte agresive.

*Mini shred vine cu legature incluse.

SPECIFICATII TEHNICE:

3BT: Triple Base Technology este asul din maneca al Bataleon-ului. Inginerul norvegian care a inventat si patentat aceasta tehnologie, a facut-o cu intentia de a vinde tehnologia catre alte companii deja existente pe piata snowboardingului. Insa succesul si rezultatul a fost atat de buna la produsul aplicat, incat inginerul a renuntat sa vanda patentul altor companii si a ales sa isi creieze propria linie de placi, si asa se naste Bataleon Snowboards.
Cum Functioneaza: Pe scurt explicat, placa este compusa din trei parti active care isi modifica pozitia cantului fata de contactul cu zapada, in acest sens placa te iarta in momentele dificile si transforma datul la vale intr-o placere absoluta. Sau cum ne place noua sa spunem: Un fel de ABS al zapezii.

Core Core: structura din mijlocul placii este din de plop si fagure. Combinatia dintre 2 tipuri de lemn cu densitati diferite intaresc partea centrala a placii, mai ales in zona legaturilor si ofera un plus de pop de la un capat cu un flex confortabil in zona laterala.

Super Slick X talpa extruded, usor si ieftin de intretinut. Cu o densitate moleculara mare pentru a aluneca cat mai bine.

Biax Laminate miezul placii este compus din doua straturi de fibra de sticla care face placa usoara, rezistenta si rigida.

 

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review