>  

Ruroc

 

 

DESPRE RUROC

 

Ruroc are 4 reguli principale care ne ghidează cand vine vorba de designul produsului, sponsorizarea sportivilor sau chiar de modul în care ne angajăm cu fanii noștri.

1. Trebuie să fim unici. Echipamentul pe care îl creăm, piețele pe care le abordăm, trebuie să fim altceva în categoria noastră.
2. Castile Ruroc trebuie să aibă un plus de performanță. Nu construim nimic care să nu facă o coborare mai ușoară și o experiență mai bună!
3. Fanii noștri trebuie să aibă cuvântul lor. Dacă nu avem aprobarea fanilor, atunci nu reușim. Produsele noi vor fi întotdeauna conduse de fanii noștri.
4. Orice am creat va face să ieșiți din zona dvs. de confort. Dacă nu, atunci nu este un Ruroc.

 

Am construit Ruroc pentru că știm cu ce provocări se confruntă riderii extremi. Aceste obstacole nu ne împiedică să facem ceea ce ne place, ne împing să găsim căi în jurul lor.

 

 

Misiunea noastra este sa construim cea mai nebuna casca de ski si snowboarding pentru a imbunatati protectia in medii extreme!

 

 

Sporturile de iarna nu sunt pentru cei slabi in inima si ai ocazia de a te alatura unui echipaj al celor mai nebuni rideri de pe glob ... Folositi Ruroc si puneti echipamentul nostru la test.

 

 

VEZI CASTILE RUROC