>  
 >  
 >  

ROME BOOTS SNOWBOARD BODEGA BOA

Nu exista nici un review.
Adauga un review
1649 Lei 1319 Lei
Cod produs:
21.30.BOD
Producator:
Rome
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Boots Snowboard
Gama: Barbati
Culoare: Negru
Marime: 27.5, 28, 28.5, 29.5
Flex: 6
Campanie: 15%OFF

Descriere

ROME BOOTS SNOWBOARD BODEGA BOA - Noul Bodega W se adreseaza rider-ilor ce doresc un boot tehnologizat cu prindere BOA. Suficient de flexibil pentru ca press-urile sa devina o joaca, ofera in acelasi timp suportul necesar pentru euro carve-uri. Cu accent pe confort si transfer al miscarii, Bodega beneficiaza acum de noul liner Pro F.I.T si talpa Vibram.

Flex 6
Rome GripLight
GripLight Outsole with Vibram

Tractiunea este asigurata de talpa GripLight, cu insertii de Vibram. Se foloseste Vibram cu 2 duritati diferite, pentru o buna aderenta pe orice tip de suprafata. Talpa este de asemenea construita in jurul conceptului V-Rod, concept ce ofera un bun transfer degete-calcai si flexibilitate laterala.

Rome 3D Skate Cuff Technology
3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.

 
3D Shell Tongue
3D Shell Tongue

Design-ul limbii shell-ului este deosebit de important. Este ceea ce face diferenta intre un boot cu un bun transfer si flexibil si unul ce nu poseda aceste caracteristici. Pentru un flex progresiv si o buna elasticitate Rome foloseste mulaje 3d pentru limbile boots-ilor si ofera astfel o buna abilitate de a transfera miscarea, identica pentru 100 de zile de utilizare.

Pro F.I.T. Liner
Pro F.I.T.

Constructie din spuma cu 2 densitati
SkateCuff 3D termoformat

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review