>  
 >  
 >  

Placa snowboard Nidecker Venus

Nu exista nici un review.
Adauga un review
1549 Lei 1317 Lei
Cod produs:
SN190211
Producator:
Nidecker
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 143, 147 cm
Gama: Femei
Nivel: Intermediar
Stil: Allmountain

Descriere

Placa snowboard Nidecker Venus  un all-mountain freestyle, pentru femeile care iubesc ridingul. Ideala pentru femeile care iubesc snoboardingul in orice conditii, oricand si oricum.

Venus este conceputa pentru femeile care adora un plus de performanta in all-mountain freeride. Cu un shape directional, care ofera boardului un plus in tractiune, cu o diferenta de 1cm intre varf si coada, distractia este garantata, inclusiv cand mergi switch. Cu o constructive standard Camrock, un camber trifazat si rocker pe varf si coada, un camber traditional sub legaturi pentru plus de pop si un extra control. Premium Sandwich realizat cu un layer din carbon, pentru durabilitate si absorbtie a socurilor imbunatatita. Master Core este miezul placii, foarte usor, responsive si puternic, construit intr-o alchimie perfecta ca diferitelor tipuri si densitati de lemn, pentru mentine un raport excelent intre performanta si greutate.

Venus

TEHNOLOGII

ABSORBNID -
tehnologie inovativa implementata in parte superioara a placii cu rol de a absoarbe vibratiile nedorite. Pe langa absorbtia vibratiilor, dezvolta mai mult raspuns din partea placii, viraje fluide si mai putina oboseala la nivelul picioarelor.

DUAL PLUS -
constructie din fibra de sticla in doua axe de 90 de grade, gandita sa fie mai iertatoare in virajele si aterizarile nu tocmai corecte. Este super rezistenta, potrivita pentru toate tipurile de teren si pentru o gama larga de rideri.

PREMIUM SANDWICH -
constructie stratificata de tip sandwich la care s-au adaugat materiale premium precum Carbon si Kevlar pentru mai mult plop si absorbtie a socurilor.

N5000 -
talpa care absoarbe o cantitate mare de ceara si o elibereaza treptat, pentru o aluneacare rapida.

FORMA:

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review