>  
 >  
 >  

Placa snowboard Nidecker Sensor

5 stele, din 1 review
Vezi review-urile
1999 Lei 1699 Lei
Cod produs:
SN200153
Producator:
Nidecker
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 156, 159W cm
Gama: Barbati
Nivel: Avansat
Stil: AllMountain

Descriere

Placa snowboard Nidecker Sensor este conceput pentru noua generatie de rideri care adora trickurile atat in snowpark cat si pe zonele flat, care dau trickului stil si doresc sa-l faca sa para usor, indiferent unde este dat. Datorita tehnologiei SIDE KICK TECH care ofera o ridicare suplimentara sub puncte de contact si permite snowboardului sa se roteasca mult mai usor, ideal pentru trickurile pe flat.

Constructia Premium Sandwich realizata din materiele de cea mai buna performanta precum Carbon, Kevlar pentru o durabilitate mai mare si o absorbtie imbunatatita a socurile, cu un profil Freestyle Camrock, pe varf si coada rocker si flat intre legaturi. Structura miezului Master Core, extrem de rezistent, receptive si usor, construit din diferite tipuri de lemn si densitati pentru a mentine un raport excelent intre performanta si greutate. Talpa este un sintered N7000.

Sensor

TEHNOLOGII:

SIDEKICK
– cresterea bazei laterale in afara celor mai late puncte de conctat ale placii, in zona varfului si a cozii. Acest lucru ajuta in initierea virajului mai lina, creste flotatbilitatea in powder si imbunatateste manipularea placii pe teren accidentat.

ABSORBNID - tehnologie inovativa implementata in parte superioara a placii cu rol de a absoarbe vibratiile nedorite. Pe langa absortia vibratiilor, dezvolta mai mult raspuns din partea placii, viraje fluide si mai putina oboseala la nivelul picioarelor.

PREMIUM SANDWICH - constructie stratificata de tip sandwich la care s-au adaugat materiale premium precum Carbon si Kevlar pentru mai mult plop si absorbtie a socurilor.

DUAL PLUS - constructie din fibra de sticla in doua axe de 90 de grade, gandita sa fie mai iertatoare in virajele si aterizarile nu tocmai corecte. ESte super rezistenta, potrivita pentru toate tipurile de teren si pentru o gama larga de rideri.

MASTER CORE- interior construit din lemn usor, gasim lemn de paulownia pentru a face placa cat mai usoara. Plop pentru pop si raspuns. La nivelul canturilor, lemn de fag pentru rezistenta sporita la impact.

N7000 - talpa sintered super rezistenta la care s-a adaugat nanoparticule de carbon pentru o alunecare rapida.

FORMA:


REVIEW-URI

Destul de cool


Eduard | 2020.01.22 16:39Mi-am luat o placa pe care sa invat butter si este cam ce am cerut.
Este destul de soft, deci nu are pop mare, nu pentru asta e oricum.
Am auzit ca la viteze mari nu este foarte stabila, inca nu am atins acele viteze dar simt cum ar putea sa fie.


Pro: Recomand pentru cei care vor butter sau park.

Contra:Adauga un review