>  
 >  
 >  

Placa snowboard Nidecker Rave

Nu exista nici un review.
Adauga un review
1999 Lei 1199 Lei
Cod produs:
SN200116
Producator:
Nidecker
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 156, 159 cm
Gama: Barbati
Nivel: Intermediar/Avansat
Stil: All Mountain

Descriere

Placa snowboard Nidecker Rave ideala pentru toate conditiile de zapada, toate tipurile de teren, cat e ziua de lunga :). Un board all mountain care se va descurca in powder, carve si slalom printre schiori. Construita din 3 tipuri de lemn care ii asigura o greutate mica, pop, transmiterea energiei eficient, absortia vibratiei si nu in ultimul rand durabilitate.

TEHNOLOGII:

N-TECH - tehnologie implementata in modul de constructie a snowboardului. Este o combinatie de constructie sandwich si cap cu tehnologia Freeflex 2.0 implementata in varf si coada, tehnologia 3D torsion se gaseste in zona legaturilor. Rezultatul? O experienta tridimensionala care redefineste placile cu performante de varf.

ABSORBNID - tehnologie inovativa implementata in parte superioara a placii cu rol de a absoarbe vibratiile nedorite. Pe langa absotia vibratiilor, dzvolta mai mult raspuns din partea placii, viraje fluide si mai putina oboseala la nivelul picioarelor.

TRIAX PLUS - este rezultatul miilor de teste facute de rideri si inginerii Nidecker. Fibra de sticla de densitate diferita asezata pe 3 axe, care dezvolta mai mult pop si reactivitate in viraj.

LIGHT CORE - interior construit din lemn usor, gasim lemn de paulownia pentru a face placa cat mai usoara. Plop pentru pop si raspuns. La nivelul canturilor, lemn de fag pentru rezistenta sporita la impact.

N900 - talpa este construita din nanoparticule de carbon, cu densitate mare care asigura o alunecare rapida si rezistenta mare la zgarieturi.

FREEFLEX 3.0 - tehnologie creata exclusiv de Nidecker, nasul și coada plăcii sunt formate dintr-un material compozit foarte subțire, stratificat, cu o acoperire elastomerică proprie. Acest lucru anulează vibrațiile și conferă plăcii o senzație unică și ușoară în tranziții. Freeflex 2.0 are una dintre cele mai scăzute greutăți din industrie, ceea ce înseamnă mai puțina vibratie și mai mult control.

SHAPE:

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review