>  
 >  
 >  

Placa snowboard Nidecker Micron Prosper

Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
SN200258
Producator:
Nidecker
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 145 cm
Gama: Juniori
Nivel: Intermediar
Stil: AllMountain

Descriere

Placa snowboard Nidecker Micron Prosper Ideal pentru baietii care doresc o progresie rapida si distractive. Micron Prosper este conceput pentru micutii rideri care doresc sa exploreze tot, de la snowpark pana pe tot muntele, si nu au frica in a-si impinge limitele.

Este un snowboard twin tip, cu un pop potrivit pentru a sari de pe stanci si kickere, si peste tot felul de obstacole, destul de moale, ideal pentru aterizarile confortabile si ample pentru micile riderite. Cu o constructie Clasic Sandwich foarte bine testat si adaptata pentru generatia tanara de rideri, constructie din materiale de cea mai buna calitate si performanta, cu un profil Freestyle Camrock, pentru a face mai usoare si mai rapide trickurile.

Miezul Wood Core placii este foarte bine structurat, rezistent, responsive usor, dintr-o selectie de lemn de plop. Talpa este durabila si foarte usor de intretinut N5000, conceputa pentru a absorbi ceara usor si a o mentine pentru mai mult timp.

Micron Prosper

TEHNOLOGII:
ABSORBNID - tehnologie inovativa implementata in parte superioara a placii cu rol de a absoarbe vibratiile nedorite. Pe langa absortia vibratiilor, dezvolta mai mult raspuns din partea placii, viraje fluide si mai putina oboseala la nivelul picioarelor.

FULL WOOD CORE - interior construit din lemn de plop ranforsat cu lemn de fag.

CLASSIC SANDWICH - constructie stratificata de tip sandwich, la care s-au folosit doar materiale de calitate superioara.

N5000 - talpa care absoarbe o cantitate mare de ceara si o elibereaza treptat, pentru o aluneacare rapida.

FORMA:


REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review