>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Nidecker Merc

Nu exista nici un review.
Adauga un review
1499 Lei 899 Lei
Cod produs:
SN200147
Producator:
Nidecker
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 149, 152, 156, 159, 159W cm
Gama: Barbati
Nivel: Incepatori/Intermediari
Stil: All Mountain

Descriere

Placa Snowboard Nidecker Merc creata pentru rideri care isi doresc sa se distreze pe partie si care vor sa isi imbunatateasca tehnica. Forma directionala cu diferenta de doar un centimetru intre varf si coada care iti ofera o cursa stabila cu posibilitate de switch foarte usor. Constructie stratificata de tip sandwich, cu materiale de top precum carbon pentru rezistenta si absortia vibratiei.

Merc

TEHNOLOGII:

ABSORBNID - tehnologie inovativa implementata in parte superioara a placii cu rol de a absoarbe vibratiile nedorite. Pe langa absotia vibratiilor, dzvolta mai mult raspuns din partea placii, viraje fluide si mai putina oboseala la nivelul picioarelor.

PREMIUM SANDWICH - constructie stratificata de tip sandwich la care s-au adaugat materiale premium precum Carbon si Kevlar pentru mai mult plop si absortie a socurilor.

DUAL PLUS - constructie din fibra de sticla in doua axe de 90 de grade, gandita sa fie mai iertatoare in virajele si aterizarile nu tocmai corecte. ESte super rezistenta, potrivita pentru toate tipurile de teren si pentru o gama larga de rideri.

MASTER CORE- interior construit din lemn usor, gasim lemn de paulownia pentru a face placa cat mai usoara. Plop pentru pop si raspuns. La nivelul canturilor, lemn de fag pentru rezistenta sporita la impact.

N5000 - talpa care absoarbe o cantitate mare de ceara si o elibereaza treptat, pentru o aluneacare rapida.

SHAPE:

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review