>  
 >  
 >  

Placa snowboard Jones Mind Expander

Nu exista nici un review.
Adauga un review
2699 Lei 1754 Lei
Cod produs:
SJ200187
Producator:
Jones
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 158 cm
Gama: Barbati
Nivel: Avansat
Stil: AllMountain
Flex: 6

Descriere

Placa snowboard Jones Mind Expander este o placa de snowboard all-mountain alternative care exceleaza indiferent de teren sau de tipul de zapada. Surf shaperul Chris Christenson si Jeremy Jones au conceput modelul Mind Expander pentru riderii creativi care se bucura de fiecare linie data in powder si care imbina stilurile freeride cu freestyle si surf.

Mind Expander dispune de un profil hybrid directional SurfRocker, si tehnologia 3D Contour Base pentru o floabilitate maxima in powder. Varful snowboardului este drept, lucru care impiedica depunerea zapezii atunci cand te dai in powder, coada taiata si un sidecut ingust ofera manevrabilitatea unui board directional combinat cu agilitatea unui board twin directional freestyle. Acesta tehnologie confera flotabilitate in powder si reduce suprafata de frecare.


In 2020 Mind Expander dispune de un nou core – miez FSC Bamboo Surf Core pentru un mai bun control al cantului si viteza virajului , sidewall-ul rotunjit este realizat din ABS reciclat pentru o sustinere si durabilitate extra a topsheet-ului.SURF SERIES
DE LA SURF LA SNOWBOARD
Colectia Surf Series se adreseaza riderilor creativi, printr-o forma progresiva inspirata din surf, proiectata de Chris Christenson si Jeremy Jones. Fiecare model din colectie are o forma unica, flex, cu un profil Rocker si mega spoon, pentru un riding ultra rapid si performanta maxima atat in powder cat si pe partie
MIND EXPANDER BARBATI
“expand your mind, expand your mountain” – extinde-ti orizonturile atat mentale cat si montane.

3D Contour Base 3.0
canturile sunt putin mai ridicate decat mijlocul placii, astfel contactul cu zapada este micsorat. Rezulatatul acestei forme consta in mai putina frecare cu suprafata de contact astfel se imbunatateste viteza si flotabilitatea. Prezinta un echilibru de 7mm spoon oblic pe nas si coada. Spoon-ul porneste din rocker.

PRIMUL PROTOTIP
Pentru creearea si dezvoltarea unui board de asemenea anvergura necesita o minte deschisa si o dorinta de explorare atat in procesul tehnologic cat si in mediul unde va fi folosit acest board. Aceste doua prototipuri au fost concepute de-a lungul timpului care in cele din urma au dus la infaturirea a ceea ce este astazi Mind Expender.

DE PE MALUL MARII (GOLFULUI) LA MUNTE

Onorat de continuitatea parteneriat cu shaperul Chris Christenson din San Diego, fiind unul dintre cei mai mari formatori de surf din lume si face tot posibilul de placile de concurs de surf pana la longboard-uri sa tina piept valurilor mari zdrubitoare.
Chris Christenson a conturat primul prototip Mountain Surfer din spuma polistirenica, adaugand o matrita din fibra de sticla. Slefuind spuma a ramas cu un prototip din fibra de sticla, care mai apoi a fost scanat digital, si asa au fost utilizate matritele pentru realizarea Mountain Surfer-ului.


Blunt Nose
varful snowboardului este drept, lucru care impiedica depunerea zapezii atunci cand te dai in powder. Acesta tehnologie iti ofera flotabilitate in powder si reduce sufrata de frecare.

Sintered 9900 talpa este construita din polietilena (UHMW-PE) cu densitate mare si carbon. Usor de intretinut, alunecoasa si durabila.

Bamboo Surf Core miezul este construit din trei straturi de lemn de bambus cu densitati diferite si fasii de paulownia asezate strategic cat mai aproape de cant pentru un raspuns bun in viraje

Biax Fiberglass fibra de sticla pe doua axe care rigidizeaza placa pentru un raspuns rapid si precis.

Wend Natural Wax snowboard-ul Jones este gata ceruit direct din fabrica cu ceara natural WEND.

Carbon Web Fused consta intr-o plasa de carbon care ajuta la absortia vibratiilor

POLITICA JONES pentru PERFORMANTA SI SUSTENABILITATE A GEAR-ului
Proiectam echipamente care sa echilibreze performanta, durabilitatea si sustenabilitatea. Ne straduim sa facem echipamente in care sa aveti increderedin cele mai ecologice material posibile.
Nou in colectia 2020, toate snowboard-urile si splitboardurile au in core-le din lemn 100% FSC si sunt laminate cu rasina Bio Super Sap.
Jones este membru 1% Pentru Planeta. Prin actiunea 1% Pentru Planeta, se doneaza 1% din vanzari pentru lupta impotriva schimbarilor climatice, sustinand parnterii organizatiilor non-profit Protect Our Winters si Community Carbon Trees.


REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review