>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Jones Explorer

Placa Snowboard Jones Explorer
Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
SJ190161
Producator:
Jones
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 161W cm
Gama: Barbati
Nivel: Avansat
Stil: All Mountain
Flex: 6

Descriere

Jones Explorer placa snowboard ce poate fi folosita in orice conditii. Una dintre tehnologiile de care beneficiaza aceasta placa este Spoon 1.0, laterale snowboardului sunt putin mai ridicate fata de mijlocul placii. Aceasta forma asigura fluiditatea virajelor si flotabilitate in powder. 

 

TEHNOLOGII si SPECIFICATII

3D Contour Base 1.0 canturile sunt putin mai ridicate decat mijlocul placii, astfel contactul cu zapada este micsorat. Rezultatul acestei forme consta in mai putina frecare cu suprafata de contact astfel se imbunatateste viteza si flotabilitatea.

Directional Rocker este o forma hibrida cu camber intre legaturi si rocker catre capete. Camberul ii da placii pop, in timp ce forma rocker ajuta la viraje si powder.


Traction Tech
canturile snowboardului sunt ca un cutit de paine cu suprafata de taiere neregulata. Datorita acesti forme cantul are contact cu zapada pe o suprafata mai mare. Beneficiul acestui cant consta in viraje de precizie chirurgicala.

Bunt Nose varful snowboardului este drept, lucru care impiedica depunerea zapezii atunci cand te dai in powder. Acesta tehnologie iti ofera flotabilitate in powder.

Power V Basalt Stringers fasii de bazalt care ajuta la transferul de energie de la legatura catre canturile placii astfel snowboardul raspunde foarte rapid.

Sintered 700 talpa este construita din polietilena  cu densitate mare si carbon. Usor de intretinut, alunecoasa si durabila.

Traditional Core miezul este construit din lemn de plop, usor, cu rezistenta mare la torsiune si uzura.

Wend Natural Wax snowboard-ul Jones este gata ceruit direct din fabrica cu ceara natural WEND.

Progressive Sidecut tranzitia dupa un cant pe celalat se face mult mai lin.

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review