>  
 >  
 >  

Placa Snowboard JONES Frontier

5 stele, din 1 review
Vezi review-urile
2149 Lei 1397 Lei
Cod produs:
SJ200121
Producator:
Jones
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 158W, 159, 162 cm
Gama: Barbati
Nivel: Avansat
Stil: AllMountain
Flex: 6

Descriere

Placa Snowboard Jones Frontier Denumit anterior Explorer, Frontier, este o placa directionala de freeride conceputa pentru riding-ul de zi cu zi perfecta cei care se bucura de tot muntele. Dispunand de varful placii ideal pentru freeride si o coada freestyle, Frontier este ideal in zilele de powder, park, si riding-ul de zi cu zi. Cu un shape directional, un profil directional rocker si tehnologia Traction Tech 2.0 la canturi, asigura stabilitate riding-ului pe orice tip de teren si pe orice tip de zapada, in timp ce spoon-ul de pe varf si coada si 3D Contour Base 1.0, canturile sunt putin mai ridicate decat mijlocul placii, astfel contactul cu zapada este micsorat, si faciliteaza virarea pe terenuri inguste.

ALL-TERRAIN, SHRED EVERYTHING BOARD
Ideal pentru freeride, freestyle si backcountry pow

Frontirer ofera performante ridicate datorita materialelor din care este construit, beneficiind de o talpa Sintered 7000  construita din polietilena cu densitate mare si carbon,  usor de intretinut, alunecoasa si durabila, Eco – Plastic topsheet si noul FSC Clasic Core care este pozitionat intre legaturi pentru un plus de pop.

3D CONTOUR BASE 1.0

3D Contour Base 3.0 canturile sunt putin mai ridicate decat mijlocul placii, astfel contactul cu zapada este micsorat. Rezulatatul acestei forme consta in mai putina frecare cu suprafata de contact astfel se imbunatateste viteza si flotabilitatea. Prezinta un echilibru de 2mm spoon oblic pe nas si coada.

TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE PENTRU UN RASPUNS IMEDIAT

Aluncare. Flow. Flotabilitate

3D Contour Bases  este conceput pentru a face fiecare alunecare lina si faciliteaza virarea, reducand presiunea de pe varful placii. 3D Contour Bases imbunatateste alunecarea si flotabilitatea pentru o accelerare cu un flow mai bun.

Directional Rocker este o forma hibrida cu camber intre legaturi si rocker catre capete. Camberul ii da placii pop, in timp ce forma rocker ajuta la viraje si powder.

Traction Tech canturile snowboardului sunt ca un cutit de paine cu suprafata de taiere neregulata. Datorita acestei forme cantul are contact cu zapada pe o suprafata mai mare. Beneficiul acestui cant consta in viraje de precizie chirurgicala.

Bunt Nose
varful snowboardului este drept, lucru care impiedica depunerea zapezii atunci cand te dai in powder. Acesta tehnologie iti ofera flotabilitate in powder.

Sintered 7000 talpa este construita din polietilena  cu densitate mare si carbon. Usor de intretinut, alunecoasa si durabila.

Traditional Core miezul este construit din lemn de plop, usor, cu rezistenta mare la torsiune si uzura.
Wend Natural Wax
 snowboard-ul Jones este gata ceruit direct din fabrica cu ceara natural WEND.

Progressive Sidecut tranzitia de pe un cant pe celalat se face mult mai lin.

Power V Basalt Stringers fasii de bazalt care ajuta la transferul de energie de la legatura catre canturile placii astfel snowboardul raspunde foarte rapid.

POLITICA JONES pentru PERFORMANTA SI SUSTENABILITATE A GEAR-ului

Proiectam echipamente care sa echilibreze performanta, durabilitatea si sustenabilitatea. Ne straduim sa facem echipamente in care sa aveti increderedin cele mai ecologice material posibile.

Nou in colectia 2020, toate snowboard-urile si splitboardurile au in core-le din lemn 100% FSC si sunt laminate cu rasina Bio Super Sap.

Jones este membru 1% Pentru Planeta. Prin actiunea 1% Pentru Planeta, se doneaza 1% din vanzari pentru lupta impotriva schimbarilor climatice, sustinand parnterii organizatiilor non-profit Protect Our Winters si Community Carnon Trees.REVIEW-URI

M-a impresionat


Lucian | 2020.02.22 17:25Este prima placă după un salomon Pulse 2019, cu legăturile standard. Ține foarte bine pe gheață, m-a impresionat, zilele astea în poiană e o zăpadă dubioasă, formulată care frânează mult apoi porțiuni de gheață, simțeam că fac surf apoi nu pleca de pe șosea 😅 , sunt super mulțumit, e tot ce-mi puteam dori pentru o placă de zi cu zi.

Pro: Super stabilitate. Iartă dacă greșești, plutește pe zăpadă moale.

Contra: Absolut nimic rău de zisAdauga un review