>  

Now

NOW | Legaturi snowboard NOW

SnowSports.ro este importator a brandului de legaturi de snowboard NOW.

Fondata in 2010 de fostul membru Wildcats Team, J. F. Pelchat, ce a realizat ca functia si constructia legaturilor de snowboard nu s-a schimbat de la inceputul snowboardingului. Proiectarea noului concept de legatura, un produs pe care riderii il adora, prin crearea unui produs neconventional, avand ca rezultat o legatura revolutionara.

Now a fost creata pentru un riding usor ce reduce oboseala si te ajuta sa te bucuri de dat confortabil.

Prin tehnologia Skate-Tech inspirata din skateboarding, prin constructia legaturii tranferul de energie se face direct spre canturi.
Kingpin actioneaza ca o parghie.
Legaturile traditionale diminueaza transferul de energie prin torsionarea placii, pentru o inclinatie mai mare si presiune exercitata asupra asupra snowboardului. Toate acestea duc si la o mai mare presiune exercitata asupra picioarelor ceea ce rezulta oboseala. Legaturile de snowboard Now tranfera energia direct spre canturi fara vreun efort suplimentar.

Eficienta Skate-Tech se simte foarte bine in viraj, deoarece componentele si constructia legaturilor actioneaza la fel ca pivotii folositi la placile de skate.
Base plate-ul este ransforsat cu fibra de sticla pentru durabilitate si eficienta in transmiterea energiei.
Bushing-urile sunt punctele principale de contact cu snowboardul si actioneaza ca un sistem de amortizare, iar transmiterea energia catre canturi se realizeaza prin intermediul acestora . Acestea sunt disponibile sub 3 forme soft, mediu si hard pentru rigidizarea legaturii.

Baseplate-ul legaturilor Now beneficiaza de garantie pe viata, iar pentru celelalte componente 1 an.