>  

Nidecker

NIDECKER | Placi snowboard Nidecker | Boots snowboard Nidecker

Concernul Nidecker a fost fondat in 1887. In 1984, Nidecker si-a propus sa construiasca cele mai bune snowboarduri din lume, aceeasi misiune este mentinuta si astazi. Inca de la inceput produsele Nidecker au castigat numeroase premii pentru calitate, tehnologii si inovatie. Riderii, oraganizatiile sportive si revistele de specialitate din intreaga lume au recunoscut Nidecker ca lider in industria snowboardului de zeci de ani.

Cand cumparati Nidecker, cumparati performanta si experienta. Nidecker este unul din branduri din industria snowboardului inca de la inceputurile sportului. Cu o istorie lunga in realizarea propriilor produse in propria fabrica, echipa Nidecker lucreaza pe tot parcursul anului pentru a dezvolta cele mai performante produse din lumea snowboardingului din lume.

Fabrica Nidecker se afla in inima Alpilor elvetieni, ceea ce inseamna ca echipa de proiectate si testare se afla intr-un feedback continuu pentru ca au acces la testarea produselor pe partii si in afara lor in toate conditiile posibile, urmandu-si un singur obiectiv, sa se asigure ca ofera cele mai bune produse care au trecut nenumarate teste. Echipa Nidecker estein primul rand formata din snowboarderi de, care proiecteaza si construiesc snowboarduri pentru cei mai buni snowboarderi.

Deviza Nidecker :Sooo … Stop reading this .. Get out and ride!!!

Si asigurati-va ca beneficiati la maxim de ziua voastra de dat alegand cele mai bune echimapente de snowboard din lume, folosind produsele Nidecker.

GO WITH THE FLOW a fost intotdeauna plasat la maximum vizibilitate, fiind mesajul campaniei in care strategia Nidecker explica clar fuziunea cu consumatorii, fiind o tema recurenta in toate imaginile Nidecker si este semnatura brandului si reprezinta partea tehnica si structurala a marcii.

Filosofia Nidecker este de a servii clientii si a le oferi toate informatiile in alegerea si folosirii corecte a echipamentului de snowboard, precum si in ceea ce consta pregatirea fizica, astfel incat snowboardingul sa fie intotdeauna o experienta placuta.

1% FOR THE PLANET

Nidecker sustine comunitatea 1% FOR THE PLANET, pentru viitoarele generatii. Acest logo se gaseste pe toate produsele Nidecker.

In acest moment Nidecker este un brand complet de echipament de snowboard: placi snowboard, boots snowboard, legaturi snowboard, huse pentru transportul echipamentului de snowboard si restul accesoriilor de snowboard.

 TEHNOLOGII

N-TECH 2.0 Tech angajamentul Nidecker pentru a face produse de cea mai buna performanta si calitate. Tehnologie implementata in modul de constructie a snowboardului. Este o combinatie de constructie sandwich si cap cu tehnologia Freeflex 2.0 implementata in varf si coada, tehnologia 3D torsion se gaseste in zona legaturilor. Rezultatul? O experienta tridimensionala care redefineste placile de inalta performanta

ABSORBNID - tehnologie inovativa implementata in parte superioara a placii cu rol de a absoarbii vibratiile nedorite. Pe langa absorbtia vibratiilor, dezvolta mai mult raspuns din partea placii, viraje fluide si mai putina oboseala la nivelul picioarelor.

CLASSIC SANDWICH - constructie stratificata de tip sandwich, la care s-au folosit doar materiale de calitate superioara.

DUAL PLUS - constructie din fibra de sticla in doua axe de 90 de grade, gandita sa fie mai iertatoare in virajele si aterizarile nu tocmai corecte. Este super rezistenta, potrivita pentru toate tipurile de teren si pentru o gama larga de rideri.

TRIAX PLUS - este rezultatul miilor de teste facute de rideri si inginerii Nidecker. Fibra de sticla de densitate diferita asezata pe 3 axe, care dezvolta mai mult pop si reactivitate in viraj.

MASTER CORE- interior construit din lemn usor, gasim lemn de paulownia pentru a face placa cat mai usoara. Plop pentru pop si raspuns. La nivelul canturilor, lemn de fag pentru rezistenta sporita la impact.

FULL WOOD CORE - interior construit din lemn de plop ranforsat cu lemn de fag

N5000 - talpa care absoarbe o cantitate mare de ceara si o elibereaza treptat, pentru o aluneacare rapida.

N7000 - talpa sintered super rezistenta la care s-a adaugat nanoparticule de carbon pentru o alunecare rapida.

FreeFlex 3.0 - tehnologie creata exclusiv de Nidecker, nasul și coada plăcii sunt formate dintr-un material compozit foarte subțire, stratificat, cu o acoperire elastomerică proprie. Acest lucru anulează vibrațiile și conferă plăcii o senzație unică și ușoară în tranziții. Freeflex 2.0 are una dintre cele mai scăzute greutăți din industrie, ceea ce înseamnă mai puțina vibratie și mai mult control.op ranforsat cu lemn de fag.

ASYM 3F tech – Bootsii Nidecker sunt proiectati pentru a asigura opimizarea nivelului de confort si compatibilitate cu legaturile FLOW.

Boots snowboard cu un flex care iti permit sa ai un raspuns super rapid, energia se transmite eficient si fara pierderi. Cu sistem simplu sau dublu Boa, usor si  rapid de folosit, iar cel mai important este foarte rezistent si are garantie pe viata. Layerul interior este fabricat din material antibacterian  care impiedica aparitia mirosului urat si in acelasi timp are si rol de reglare a temperaturi si a umiditatii.

 Riderii Nidecker sunt selectati in baza unor criterii, in primul rand sunt titulari olimpici sau detin titluri la campionatele mondiale, iar in al doilea rand pentru a crea un continut pentru comunitatea social media.

TIM HUMPHREYS - USA N°1 GO PRO MIKE BASICH - USA LEGEND

MATHIEU CREPEL - FRANCE TOP BOARDRIDER SNOW/SURF

 EMILIEN BADOUX - SWITZERLAND FWT WORLD CHAMP

PIERRE VAULTIER - FRANCE 2-TIME OLYMPIC GOLD MEDALIST

SHIN BIYAJIMA - JAPAN LEGEND

SARKA PANCOCHOVA - CZECH REP. OLYMPIC RIDER

CHRISTOFFER GRANBOM - SWEDEN STORYTELLER