>  

Level

 

DESPRE LEVEL | Manusi schi si snowboard level

Level este o companie ce se bazeaza pe inovatii pe piata manusilor pentru ski si snowboard. Level se mandreste cu manusi high quality, o echipa pasionata si un singur scop, de a fi pe locul 1 in domeniul manusilor pentru ski si snowboard.

Pasiune si performanta de mai bine de 30 ani! Cele mai calduroase manusi de ski si snowboard!
Exploreaza muntii cu incredere! Cu o garantie de 3 ani la orice articol, cele mai bune zile pe munte incep si se termina cu mainile uscate si calde. De la gama light pana la gama pro cu protectii incorporate. Level acopera toate conditiile atmosferice.

Concepute de profesionisti pentru profesionisti, in a mentine caldura maini si performanta in orice conditii.
Alegerea materialului in constructia manusilor este de o importanta fundamentala pentru a obtine un confort ergonomic si o izolare termica ridicata.
Esti una din persoanele care are mainile reci tot timpul si are nevoie de cele mai calduroase manusi de ski sau de snowboard? In acest caz ai nevoie de o pereche de manusi din materiale care beneficiaza de redpirabilitate si insulatie, iar Level iti ofera cel mai bun confort termic pentru produsele sale.
Gama de produse Level se imparte in manusi de ski, manusi de snowboard, manusi destinate competitiilor alpine si mittens.

Tehnologii:
Biomex Protection – impinge-ti limitele folosind manusile Level cu protectie pentru incheietura mainii. Biomex este menit sa-ti sustina articulatiile mainii, sa de bucuri de dat in fiecare zi.
Sistemul de protectie al incheieturii Biomex este rezultatul unei colaborari ample si continue intre snowboarderi, comunitatea de medicina sportiva si ingineri in bio-mecanica. Majoritatea cercetarilor au avut loc in St. Moriz.
Pentru incepatori cea mai frecventa cauza a unei fracturi a incheieturii mainii la snowboard se cauzeaza caderii si sprijinirii in palma. Pentru riderii cu o mai mare experienta, are in caderea frontala sau laterala.
Exista multe protectii pentru inchetura manii in momentul actual pe piata, dar nu toate ofera acelasi grad de performanta in materie de protectie si confort. Biomex protection sunt incorporate in interiorul manusii, sub layerul din microfibra.
Exploreaza la cel mai inalt Level! Riderii au nevoie de protectie, atunci cand exerseaza trickuri nebunesti sau cand sunt in competitie sau chiar cand se bucura de primele viraje.
Datorita anilor de experienta cu protectiile pentru snowboard, Level a dezvoltat un sistem inovativ Biomex care asigura protectie pentru incheietura mainii si pentru ski.
Dry – intregul sistem al captuselii interioare, membrana Gore-Tex sau Therma Plus si materialul exterior sunt optimizate pentru o mai buna respirabilitate si izolatie termica. Acest lucru creste nivelul de confort intr-o gama mai larga de activitati.
ThermoPlus 1000-5000 – este o certificare Level si garantie pentru insulatia exceptionala si retentia de caldura pentru a-ti mentine mainile calde in cele mai friguroase conditii climatice.