>  
 >  

Bataleon Blow 151 Test

Bataleon Blow 151 Test Bataleon Blow 151 Test Bataleon Blow 151 Test Bataleon Blow 151 Test
Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
Producator:
Bataleon
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: Echipamente testate
Stare : 9 din 10
Lungime: 151

Descriere

Bataleon Blow 151 Test a fost folosita 1 sezon de testare. Stare folosire 9 din 10.

Placa de snowboard are service-ul facut complet - ceruire, ascutire, reparatii. Pentru mai multe informatii si poze suplimentare va rugam sa ne contactati. Garantie 12 luni.

Bataleon Blow 151 Test potrivit pentru park si freestyle, cu tehnologia 3BT care face virajele mult mai fluide si te ajuta sa aterizezi corect. Structura din mijloc este din lemn combinat cu fibra de sticla care ofera rezistenta sporita si pop.

SPECIFICATII TEHNICE:

Jib 3BT este asul din maneca al placilor Lobster. Inginerul norvegian care a inventat si patentat aceasta tehnologie, a facut-o cu intentia de a vinde tehnologia catre alte companii deja existente pe piata snowboardingului. Insa succesul si rezultatul a fost atat de buna la produsul aplicat, incat inginerul a renuntat sa vanda patentul altor companii si a ales sa isi creieze propria linie de placi, si asa se naste Bataleon Snowboards.

Cum Functioneaza: Pe scurt explicat, placa este compusa din trei parti active care isi modifica pozitia cantului fata de contactul cu zapada, in acest sens placa te iarta in momentele dificile si transforma datul la vale intr-o placere absoluta. Sau cum ne place noua sa spunem: Un fel de ABS al zapezii.

Super Slick X talpa extruded, usor si ieftin de intretinut. Cu o densitate moleculara mare pentru a aluneca cat mai bine.

Biax Laminate miezul placii este compus din doua straturi de fibra de sticla care face placa usoara, rezistenta si rigida.

Core Core structura din mijlocul placii este din de plop si fagure. Aceasta combinatia de 2 tipuri de lemn cu densitati diferite intaresc partea centrala a placii, mai ales in zona legaturilor si ofera un plus de pop.

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review