>  

The North Face

 

DESPRE THE NORTH FACE

 

Noi, The North Face, suntem numiți dupa partea cea mai rece și cea mai neiertătoare a unui munte. Am ajutat exploratorii să ajungă la cele mai impresionante înălțimi ale muntilor Himalaya. Dar legenda The Nord Face® începe, ironic, pe o plajă. Mai exact, cartierul San Francisco din North Beach, la o altitudine de numai 150 de metri deasupra nivelului mării. A fost aici, în 1966, că doi entuziaști de drumeții au hotărât să-și urmeze pasiunile și au fondat un mic magazin de alpinism. De la început, marca sa angajat să servească toți cei care doreau să exploreze și să servească terenurile noastre naturale sălbatice, ajutând la conservarea lor. În centrul nostru, considerăm că explorarea creează o legătură strânsă cu lumea exterioară, inspirând oameni pentru a ne proteja pământul și pentru a trece aceste credințe la generația următoare.

 

 

Astazi, The North Face ne incanta cu o multime de articole vestimentare heavy duty pentru ski si snowboard cum ar fi gecile si pantalonii lor legendari.

 

 

The North Face nu se limiteaza doar la geci si pantaloni! Acestia produc atat haine de baza cat si accesorii pentru iarna cum ar fi genti si huse pentru ski si snowboard, manusi, hanorace, first layere si incaltaminte de iarna!