>  

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Despre produse si servicii:

Continutul site-ului SnowSports.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor.
De aceea, SnowSports.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SnowSports.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Comanda minima este de 30Ron.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.

Preturile prezentate includ TVA  si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel.

Modalitati de livrare:

Magazinul virtual SnowSports.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de Livrare.

Livrare prin curier rapid - Fan Curier
Livrare prin Posta Romana

Prin modalitatea curier rapid produsele sunt livrate in 24 de ore in Bucuresti si intre 24 si 48 de ore in provincie din momentul in care ati confirmat comanda operatorului SnowSports.ro. Acest interval este valabil in zilele lucratoare (luni-vineri). Comenzile primite in weekend vor fi onorate in prima zi a saptamanii urmatoare.
Pentru Bucuresti exista situatii in care livrrarea se face de catre personalul SnowSports.ro iar taxa de transport perceputa este de 15Ron.

SnowSports.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SnowSports.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SnowSports.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SnowSports.ro de la acest client.

Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Snowsports.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata la livrare. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs.
Transfer bancar. Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica.
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Dovada platii trebuie trimisa pe mail la adresa office@SnowSports.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

Despre garantie

Perioada de garantie este valabila doar in cazul in care aveti dovada achizitionari.

Daca in perioada de garantie se dovedeste ca produsul prezinta un viciu de fabricatie, partile compomente ale produsului supuse acestor vicii vor fi inlocuite sau in ultima instanta se va inlocui produsul in totalitate ori se va restitui suma achitata la data cumpararii lui.
Garantia se asigura de catre distribuitorul autorizat/vanzator in cazul in cate sunt asigurate urmatoarele conditii:
-    Produsul a fost utilizat in scopul pentru care a fost conceput.
-    Prezentarea documentelor de cumparare ale articolului defect si a certificatului de garantie
-   Cumparatorul s-a informat in legatura cu modul correct de utilizare al produsului
Acest certificat isi pierde valabilitatea in urmatoarele cazuri:
-    Utilizare necorespunzatoare
-    Expunerea produsului la surse de foc, substante toxice sau alte materiale si substante ce afecteaza produsul.

Placi snowboard si ski-uri:
Ce se asigura:
- Fisuri structurale pe fata exteriaora, pe baza ca urmare a unui defect de fabricatie.
- Dezplipirea fetei exterioare, dezlipirea bazei datorita unui defect de fabricatie.
- Nealinierea surubului cu locul de inserare. Atentie! nu este acoperita montarea incorecta si nu se considera un defect material.
- Ruperea sau craparea oricarei parti ale legaturi in timpul utilizarii. Atat timp cat deteriorarea nu este din cauza unei greseli, abuz, impact sau utilizari de rasini sau solventi.

Ce nu acopera:
- Daune provocate de pietre si orice alte daune provocate de impact. Orice probleme cauzate de impact, greseli, abuz si neglijenta. Toate acestea se includ dar nu se limiteaza doar la rail si daune provocate de pietre  
- Probleme cosmetice cum ar fi decolorarea de la soare sau solventi neadecvati. Oxidarea sau ruginirea marginilor. Folosirea oricarui tip de adezivi sau solventi nespecifici snowboardului.
- Daune cauzate bordului prin montarea inproprie a legaturilor. Adancituri sau rupturi in zona de montare a legaturilor.
- Daune provocate de modificari personale aduse bordului.
- Daune provocate bootului rezultate din rezemarea cantului pe boot.
- Va rugam sa nu uitati, garantia nu acopera uzura.La cumparare  va rugam verificati placa de lovituri sau scobituri. 

Dreptul de returnare a produselor:
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii Openbox Consulting SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
Openbox Consulting SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Openbox Consulting SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Exceptii:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
-  contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
-  furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
-  furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
-  furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
-  furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
-  furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
-  furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla;
-  contractele in cazul carora Cumparatorul a solicitat in mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere.
Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de Cumparator sau furnizeaza alte Bunuri decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;
-  furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
-  furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
-  furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.

Exercitarea dreptului de retragere:
Pentru a informa Openbox Consulting SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularul de returnare produs.

Politica de confidentialitate
SnowSports.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
SnowSports.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SnowSports.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

SnowSports.ro se afla in proprietatea
SC OPENBOX CONSULTING SRL
CUI: RO16043571
Reg. Com.: J23/1109/2012,
Str Viitorului, Nr 146, Sector 2, Bucuresti.
Cont bancar: RO31OTV112000123048RO01, OTP BANK