>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Batleon Push UP

Nu exista nici un review.
Adauga un review
2199 Lei 1539 Lei
Cod produs:
21.15.PU
Producator:
Bataleon
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 143, 146, 149 cm
Gama: Femei
Profil: Camber
Nivel: Intermediar
Stil: All Mountain
Flex: 4

Descriere

Placa Snowboard Batleon Push UP dedicata domnisoarelor care isi doresc sa progreseze in fiecare zi pe partie. Precum sugereaza si numele, aceasta placa iti stimuleaza capacitatile fizice si nivelul de riding.

Cu un miez din lemn de esenta tare si cu straturi active de distributie a presiunii din legaturi, aceasta minunatie de placa ofera cea mai mare stabilitate atat in powder cat si pe partia aranjata de ratrack.
Daca esti in cautare de o placa care sa iti impinga nivelul de dat dar totusi sa te tina in limita proprie de confort, atunci PUSH UP este placa pe care o cauti.

SPECIFICATII TEHNICE:

3BT + Sidekick Triple Base Technology este asul din maneca al Bataleon-ului. Inginerul norvegian care a inventat si patentat aceasta tehnologie, a facut-o cu intentia de a vinde tehnologia catre alte companii deja existente pe piata snowboardingului. Insa succesul si rezultatul a fost atat de buna la produsul aplicat, incat inginerul a renuntat sa vanda patentul altor companii si a ales sa isi creieze propria linie de placi, si asa se naste Bataleon Snowboards.
Cum Functioneaza: Pe scurt explicat, placa este compusa din trei parti active care isi modifica pozitia cantului fata de contactul cu zapada, in acest sens placa te iarta in momentele dificile si transforma datul la vale intr-o placere absoluta. Sau cum ne place noua sa spunem: Un fel de ABS al zapezii.

3BT este acum imbunatatit cu tehnologia SideKick. In zona varfului si a cozii, lateralele au fost si mai mult ridicate astfel virajele vor fi mult mai fluente, flotabilitatea in powder ridicata, iar stabilitatea pe teren accidentat inbunatatita.

Super Slick X talpa extruded, usor si ieftin de intretinut. Cu o densitate moleculara mare pentru a aluneca cat mai bine.

Biax Laminate miezul placii este compus din doua straturi de fibra de sticla care face placa usoara, rezistenta si rigida.

Carbon Stringers fasii de carbon integrate in miezul snowboard-ului pentru pop si raspuns rapid al canturilor.

Light Core o combinatie de lemn de Plop si Palownia care ofera cel mai bun raport dintre rezistenta si greutate.

D.S.T consta in tuburi de carbon asezate longitudinal care ii dau placii un plus de pop.

 

 

 

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review