>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Bataleon Distortia

Placa Snowboard Bataleon Distortia Placa Snowboard Bataleon Distortia Placa Snowboard Bataleon Distortia Placa Snowboard Bataleon Distortia Placa Snowboard Bataleon Distortia
Nu exista nici un review.
Adauga un review
2199 Lei
Cod produs:
21.15.DIST
Producator:
Bataleon
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 143, 146, 149 cm
Gama: Femei
Profil: Camber
Nivel: Intermediar
Stil: All Mountain Freestyle
Flex: 4
Campanie: 15%OFF

Descriere

Bataleon Distortia placa snowboard special conceputa pentru fetele ce vad muntele cu ochii liberi si plini de curaj, aceasta placa ofera confort, stabilitate si performanta pe zapada.

Flex-ul mediu spre moale al placii si forma Tru-twin cu Triple Base face placa usor de manevrat, control-ul pe viraj este chirurgical ce ofera un mare plus la siguranta.

Forma Medium-Camber ofera o acceleratie mai agresiva la vale si in acelasi timp o siguranta puternica in situatiile delicate.
In alta ordine de idei, avem aici o placa BATALEON cu "de toate" dedicata pentru fetele indraznete si curajoase.

SPECIFICATII TEHNICE:

3rd generation Jib 3BT + SideKick este asul din maneca al Bataleon-ului. Inginerul norvegian care a inventat si patentat aceasta tehnologie, a facut-o cu intentia de a vinde tehnologia catre alte companii deja existente pe piata snowboardingului. Insa succesul si rezultatul a fost atat de buna la produsul aplicat, incat inginerul a renuntat sa vanda patentul altor companii si a ales sa isi creieze propria linie de placi, si asa se naste Bataleon Snowboards.

Cum Functioneaza: Pe scurt explicat, placa este compusa din trei parti active care isi modifica pozitia cantului fata de contactul cu zapada, in acest sens placa te iarta in momentele dificile si transforma datul la vale intr-o placere absoluta. Sau cum ne place noua sa spunem: Un fel de ABS al zapezii.

3BT este acum imbunatatit cu tehnologia SideKick. In zona varfului si a cozii, lateralele au fost si mai mult ridicate astfel virajele vor fi mult mai fluente, flotabilitatea in powder ridicata, iar stabilitatea pe teren accidentat inbunatatita.

Super Slick X talpa extruded, usor si ieftin de intretinut. Cu o densitate moleculara mare pentru a aluneca cat mai bine.

Biax Laminate miezul placii este compus din doua straturi de fibra de sticla care face placa usoara, rezistenta si rigida.

Carbon Stringers fasii de carbon integrate in miezul snowboard-ului pentru pop si raspuns rapid al canturilor.

C.S.T consta intr-un tub de carbon asezat longitudinal pe mijlocul placii cu scopul de a oferii mai mult pop fara a rigidiza placa

Light core miezul este construit din 70% lemn de paulownia si 30% lemn de plop. Aceasta combinatie face placa super rezistenta si cel mai important usoara.

 

 

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review