>  
 >  
 >  

Legaturi Snowboard Flow Fuse Mustar

Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
FS200163
Producator:
Flow
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Legaturi snowboard
Gama: Barbati
Marime: L
Culoare: Brown
Flex: 6

Descriere

Legaturi Snowboard Flow Fuse flexibile dar in acelasi timp cu un raspuns prompt. Transmiterea energiei se face eficient, fara pierderi. Vrei un mix bun? Alege Flow Fuse

FUSE

TEHNOLOGII

ACTIVE STRAP  - In momentul in care deschizi hiback-ul, se ridica strapul pentru o incaltare usoara, fara prea multe ajustari. Cel mai important aspect al acestei tehnologii e ca legatura va fi setata la fel de fiecare data, lucru care te ajuta foarte mult sa ai un progres rapid. 
 

ORIGINAL RECLINIG HIBACK - Hiback complet rabatabil, pentru o montare super rapida. Bagi piciorul ridici Hiback-ul si fugi pe partie. Atat de simplu!!!
 

STEEL POWER TRIANGLE -  Cablul de oțel creeaza o geometrie structural triunghiulara pentru a optimiza transferul de energie de la hiback catre placa.
 
POWERSTRAPS - Strapul acopera o portiune mare a piciorului in special in zona mediana si face legatura intre glezna si degete. Astfel nu esti nevoit sa strangi legaturile foarte tare, pentru ca acestea sa iti ofere un raspuns promt. Te simti comfortabil si te dai pe parite mult mai increzator.
 

LSR BUCKLES - Un sistem inovator de  inchidere care iti permite sa bagi bootul in legatura asa cum doresti fie prin "SpeedEntry" fie "SideEntry"


ROCKERED BASEPLATES - Toate talpile de la legaturile Flow sunt unic create pentru a transmite energia direct catre bord, fara a pierde din eficienta si din simtul natural al placii. Marginile "rocker" ale talpii se potrivesc cu toate tipurile de placi, fara a afecta flexul si calitatile acesteia.
 

ATM.6 SUPPORT PANEL - Partea de sus a hiback-ului are o forma anatomica si este destul de flexibila pentru performante ridicate.
 

2.5 CANTED BANKBEDS - Suport al talpii din spuma, ajustabil, pentru o fuziune perfecta cu botul, un transfer bun de energie respectiv un raspuns perfect.
 

MODBACK HIBACKS - Separa calcaiul de gamba, flosind un toc de aluminiu dur, pentru o fixare cat mai buna a bootului pe legatura.
 
 
   M XL 
EU   35.5 - 42 41.5 - 45.5   45 - 49.5 
 Mondo  22.5 - 27  26.5 - 29.5  29 - 32.5

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review