>  

Reusch

 

DESPRE REUSCH

 

Cu pasiune pentru sport, Reusch continuă să-și concentreze punctele forte asupra dezvoltării mănușilor profesionale. Ca furnizor de mănuși de sport din întreaga lume cu rădăcini germane, ne concentrăm asupra diferitelor elemente care interacționează unul cu celălalt.

 

 

Tradiția este un element-cheie al lui Reusch. Din 1934, pentru noi tradiția înseamnă transferul de cunoștințe și experiență din trecut până în prezent. Tradiția este dezvoltarea; este reflectarea succesului! De atunci până acum. Cunoașterea este motorul nostru de progres. Analizând piața, prognozând tendințe și înțelegând nevoile clienților - toate acestea amestecate cu spiritul de echipă proaspăt se termină în mănuși de sport deosebite pentru amatori și profesioniști.

 

 

Ghidat de tradiție și alimentat de cunoștințe, ne concentrăm într-o direcție: înainte! Mișcarea este evoluție! Ținând cont de locul unde venim, suntem siguri de unde să mergem. Flexibilitatea și inovația sunt tovarășii noștri în drumul spre viitor. Ne adaptăm la schimbări, reflectăm punctele forte și ne deschidem ochii pentru ceea ce urmează. Continuăm să ne mișcăm! Și la fel și produsele noastre.

 

 

Reusch - Iubeste-ti sportul!

Manusi Reusch