>  

Horsefeathers

 

DESPRE HORSEFEATHERS

 

Horsefeathers a fost creat ca un proiect de liceu în 1989 în British Columbia, Canada. Tema unică pentru micul echipaj de prieteni a fost snowboardingul și comunitatea în jurul acestui stil de viață rece. Când am creat prima noastră colectie de îmbrăcăminte exterioară, am vrut să avem un produs pentru noi și prietenii noștri care nu erau pe piață. Aceasta este în continuare mentalitatea noastra si in ziua de astăzi, suntem condusi de snowboarding, este în ADN-ul nostru și în toate produsele noastre.

 

 

Se numește oficial "responsabilitate socială corporativă", dar pentru noi este la baza atitudinii noastre față de lumea din jurul nostru. Cu mult înainte ca acest subiect să devină un subiect popular, am fost interesați de influența noastră asupra mediului, asupra oamenilor cu care lucrăm și unde și cum se fac produsele noastre.

 

 

De-a lungul anilor am stabilit relații de prietenie cu producătorii noștri și cei mai mulți ne-au vizitat la sediul nostru din Plzen. Fiind din orașul care produce cea mai bună bere din lume ajută fără dubii.

 

 

Snowboarding din 1989!