>  

Ghidul Cumparatorului

Ski


Un echipament de ski sau snowboard ales corect influenteaza atat confortul pe care il ai pe partie dar si rapiditatea cu care progresezi. Incercam sa iti oferim informatii cat mai detaliate pentru ati alege echipamentul in functie de nevolile tale.

In sectiunea snowboard din ghidul cumparatorului vei gasi informatii legate de cum sa iti alegi placa de snowboard, legaturile si boots. Placa de snowboard se alege in primul rand in functie de lungimea placii si marimea bootilor. Apoi in functie de stilul de dat iti alegi flexul, forma si profilul snowboardului. Pentru inceput e indicat sa iti alegi placi snowboard cu un flex moale. 

Legaturile de snowboard transfera energia din picioare catre canturile booardului, acestea se aleg in functie de tipul legaturii si stilul de dat. Daca esti incepator alege legaturi snowboard moi.
Montarea legaturilor nu este dificila, dar trebuie sa tii cont de anumite criterii, spre exemplu ce picior ai in fata, unghiuri si distanta dintre legaturi. 
Tot aici vei afla si de ce boots de snowboard sunt un element important ai echipamentului tau. O pereche de boots snowboard aleasa corecta poate face diferenta intre o zi placuta pe partie si una proasta. Boots se aleg in primul rand de cum ti se potrivesc, apoi de flex si sistemul de inchidere.

Informatii despre skiuri, tehnologii si despre alegerea corecta a claparilor vei gasi in sectiunea Ski. Claparii sunt cei mai importati din echipamentul de ski. In primul rand acestia trebuie sa fie confortabili si alesi in functie de stilul de dat adoptat. E recomandat sa stati o perioada incaltati cu claparii pana la plecarea din magazin pentru a fi sigur ca nu apar dureri. Tot aici sunt explicate ultimile tehnologii disponibile la skiurile Head si Fischer

Ochelarii de ski sunt un alt element important al echipamentului tau. La ochelari difera in primul rand formele si lentilele, daca acestea sunt alese corect in functie de nevoile tale atunci nu vei intampina dificultati pe partie. 

Marimile la echipamentul de ski si snowboard au fost intotdeauna o problema. Incercam sa punem la dispozia ta un ghid de marimi cat mai complet pentru ati alege de fiecare data marimea potrivita.