>  

Flow

 Legaturi snowboard Flow | flow snowboard

 

 Snowsports.ro este importator al brandului de legaturi snowboard FLOW.
 
Flow Snowboards este producator American de echipamente snowboard inca din 1996. De peste 20 de ani, acestia inoveaza, progreseaza si aduc an de an solutii tehnice noi catre consumatori si iubitorii de placa.
Au inceput cu productia de legaturi de snowboard cu incaltare rapida ce au highback-urile rabatabile. Au venit cu o solutie tehnica ideala, un produs de calitate ce oferea in mod direct avantaje consistente. Acest motiv, i-a propulsat in topul celor mai buni producatori si cel mai cautat brand de Snowboarding din lume.
Intre timp au inceput sa investeasca in prese industriale si tot prin inovatie si colaborare cu cei mai vechi rideri de pe scena, au adus pe piata placi snowboard de o calitate superioara, ce rezista in timp, si ofera un plus comportamentului fluid al placii pe zapada, iar de acolo a plecat si band name-ul FLOW.
Flow are o echipa puternica pe scena snowboardingului competitiv, rideri precum Scotty Lago sau Tim Humpfreys au adus brandul FLOW pe scena internationala a acestui sport. Riderii au ajuns in topul campionatului olimpic pe aceste placi si au castigat competitii precum DEW TOUR, X GAMES si US OPEN.
Succesul echipei Flow au atras atentia consumului larg de pe piata si au subliniat calitatea produselor. Fara prea mult marketing, calitatea isi va spune mereu cuvantul iar retentia consumatorului a devenit elementul principal din portofoliul FLOW SNOWBOARDING.
 

Legaturi FLOW


Cel mai important avantaj al legaturilor de snowboard Flow-In sau Speed-Entry este rapiditatea cu care se face incaltarea si faptul ca legaturile vor fi de fiecare data reglate la fel, lucru care duce la un progres rapid. Incaltarea la legaturile Flow se face prin spate datorita hiback-ului complet rabatabil.
 

 


Flow continua sa aduca inovatii noi risca si incearca materiale noi, mai rezistente, mai tehnice, mai usoare ce aduc placile Flow pe primele 4 locuri din lume.  Cu materiale precum URETANUL in locul fibrei de sticla au marit exponential durata de folosire a placilor. Cu elemente ce transporta tensiunea si torsiunea pe lungul placii, au adus placile flow la un nivel atat de lin incat FLOW a devenit ambasatorul cuvantului liniar FLOW.