>  

Dragon

 

DESPRE DRAGON

 

Inca din primele zile, Dragon a început să fie principalul brand de ochelari și accesorii în piața activă de tineret, prin sprijinirea celor mai buni sportivi cu cel mai bun produs, rămânând conectat la retaileri și consumatori de bază. Această misiune este valabilă și astăzi și reprezintă forța motrice a succesului și patrimoniului companiei.

 

 

În 1993, într-un garaj de la Capo Beach, CA, fondatorul Will Howard a dorit să construiască o companie care să cuprindă pasiunile sale pentru surfing, snowboarding și biciclete. Entuziasmul și cunoașterea pieței au purtat primul și încă produsul primar al lui Dragon, ochelarii de soare. Compania a început să se distribuie magazinelor de surf local înainte de a se extinde în Hawaii și Florida, iar mai târziu Australia și alte piețe internaționale.

 

 

Dragon și-a extins treptat amploarea, dezvoltând produse inovative și diversificate în toate categoriile de ochelari. Cu accent pe crearea de produse funcționale, de înaltă calitate, care au apelat la piața de tineret și au împins statu quo-ul. Dragon a introdus mai devreme un număr de produse inovatoare. "Am văzut o oportunitate de a adăuga ochelari de protecție pentru zăpadă la gama noastră, aliniindu-ne pe piața emergentă de snowboard", spune fondatorul Will Howard. "Ne-a plăcut sa ne dam cu placa și am constatat că snowboarderii au fost tratați ca cetățeni de clasa a doua, la fel ca și noi, pentru că am crezut că ar fi o potrivire buna". De acolo, Dragon a recrutat pe snowboarderi Jamie Lynn, Chris Roach și câțiva alții. Mulți ani și mai multe zile de ride mai târziu, Dragon sa stabilit ca lider în afacerea cu ochelari de protecție.

 

 

Mai recent, abordarea inovatoare a lui Dragon a condus la dezvoltări viitoare pe piață, inclusiv prima pereche ochelari de protecție împotriva zăpezii care a fost lansată în iarna anului 2011. Această pereche de ochelari a revoluționat piața de zăpadă și este unul dintre cele mai căutate stiluri de la retail. Odata cu aceasta, cele mai recente perechi de ochelari de soare Dragon au aratat inovatie de design si un stil unic precum JAM, Domo si Viceroy. Rider-inspirat de design și feedback-ul a fost întotdeauna cheie și una dintre filosofiile importante ale brandului în crearea de noi produse.

 

 

Prin toate acestea, Dragon a continuat să fie adevărat la rădăcinile sale. Ineșitorul Jamie Lynn, împreună cu primul pilot de curse al lui Dragon, Shane Dorian, rămân astăzi pe lista de echipe. Cu un produs de top și sportivi în minte, lista Dragon a crescut pentru a include unii dintre cei mai buni surferi, snowboarderi, moto rideri și wakeboarderi din lume.

 

 

OCHELARI DRAGON