>  

Despre noi

Cine suntem noi ? 

SnowSports.ro a inceput din: pasiune pentru muntele inzapezit, nevoie de aventura si multa experienta in eCommerce. Experientele de pe munte de care nu ne mai saturam, peisajele superbe si zilele pline de zapada ne-au prins atat de mult incat, inevitabil, ne-am decis in 2010 sa dam nastere la SnowSports.ro, si sa ramanem cat mai aproape de industria ce imbratiseaza aceasta pasiune!

Sezonul 2012 a debutat cu deschiderea showroom-ului unde ne place sa petrecem mult timp, sa ne povestim aventurile de pe munte, sa analizam echipamente, sa dezbatem noile colectii, si nu in ultimul rand: sa ne simtim bine. In alta ordine de idei am transformat locatia intr-o mica autogara dedicata schiorilor.

SHOWROOM IN CENTRUL BUCURESTIULUI si Magazin Online


SnowSports.ro este un shop online complet de ski si snowboard cu o selectie de peste 5000 produse de la peste 30 de branduri!
Cum seriozitatea este intotdeauna aspectul nostru prioritar, ne putem mandri ca in materie de 6 ani am strans un numar de 2,6 milioane de vizitatori in mediul online, si peste 300.000 de iubitori ai sportului ce se bucura deja de produsele distribuite de noi.

Reprezentam branduri cu greutate in industrie precum BATALEON, FLOW, JONES si PROTEST, branduri pe care le promovam si distribuim in toata tara in mod prioritar, si cu ajutorul lor promovam calitate in cantitate.

Pe langa brandurile autorizate de distributie, la SnowSports mai gasiti: SALOMON, RUROC, RIDE, SMITH, DRAGON, ELECTRIC, SCOTT, ATOMIC, DEMON PROTECTIVE, HEAD, FISHER, LASTING, UVEX, BOLLE, CEBE si multe altele.

Daca esti din Bucuresti sau prin trecere, te asteptam la un ceai cald in locatia noastra, un showroom spatios de 200 mp aflat in zona centrala din capitala.

SERVICE SNOWSPORTS


Intampini impedimente tehnice cu echipamentul? Nici o problema, la SnowSports.ro va puteti lasa echipamentul pentru service complet.

- Ceruire;
- Reparatii/Ascutire Canturi;
- Remedierea talpii de zgarieturi cu COFIX TOKO.

CONSULTANTA

Daca iti doresti sa achizitionati echipamente de schi si snowboard si nu esti familiarizat cu tehnologiile folosite, iti oferim consultanta tehnica pentru toate produsele si echipamentele pe care le livram.

Si ca ultima mentiune, credem ca un client multumit, va reveni mereu pentru ceea ce cauta. In sensul acesta noi facem consultanta bazata pe avantajele clientului, nicidecum avantajele stocului din magazin. Asa ca recomandarile noastre vor viza mereu utilitatea, calitatea si oportunitatea pasionatilor sportului de iarna.