>  

Ceasuri Suunto


Despre SUUNTO

 

Suunto s-a născut în 1936, când orientantul finlandez și inginerul Tuomas Vohlonen a inventat metoda de producție în masă pentru busola plină cu lichid. De atunci, Suunto s-a aflat în fruntea designului și inovației pentru ceasuri sportive, computere de scufundări și instrumente sportive folosite de aventurieri pe tot globul. De la cei mai înalți munți până la cele mai profunde oceane, Suunto echipează fizic și mental aventurierii în aer liber pentru a cuceri noi teritorii.

Sediul și uzina de producție a companiei Suunto se află în Vantaa, Finlanda. Folosind mai mult de 400 de persoane din întreaga lume, produsele Suunto sunt vândute în peste 100 de țări. Compania este o filială a Amer Sports Corporation împreună cu mărcile sale sora Salomon si Atomic.

Printre cele mai cunoscute ceasuri Suunto se numara:

Suunto AMBIT3 PEAK, un ceas cu cele mai avansate functii ale GPS-ului, pentru sporturile outdoors. Acest model se poate conecta wireless la iPhone, ajutandu-te sa-ti imbunatatesti semnificativ antrenamentele.

Suunto Core Aluunul dintre cele mai premiate ceasuri de la Suunto. Cu un design stilat, multiple optioni si functii outdoor usor de folosit. 

Suunto Spartan Ultra, vine insotit cu o curea de piept pentru urmarirea ritmului cardiac.