>  

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Regulamentul general privind protectia datelor personale

Incepand cu data de 25 mai 2018, SC Openbox Consulting SRL va adopta regulamentul UE 2016/679, adica Regulamentul general privind protectia datelor personale. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 despre protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor, modificata si completata de catre ultimele reglementari la nivel UE, SC Openbox Consulting SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate a datelelor personale.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.1. Daca sunteti client al SnowSports.ro, SC Openbox Consulting SRL va procesa datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, datele firmei, date referitoare la modul in care utilizati SnowSports.ro, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul SnowSports.ro, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin SnowSports.ro sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea SnowSports.ro.

2.2. Daca sunteti vizitator al SnowSports.ro, SC Openbox Consulting SRL va procesa datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii SnowSports.ro, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul completarii formularului pentru contact.

2.3. Daca aplicati pentru un loc de munca in cadrul SC Openbox Consulting SRL in calitate de candidat, prin accesarea paginii Cariere disponibila pe SnowSports.ro, SC Openbox Consulting SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experienta precum si orice alte date incluse in documentele pe care alegeti sa ni le trimiteti prin e-mail.

3. Utilizarea datelor personale

3.1. Administrarea relatiei cu clientii si vizitatorii

a. Datele personale pentru contul de client sau vizitator:

In momentul crearii unui cont cu ajutorul optiunii “Cont nou“, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei SC Openbox Consulting SRL. aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de utilizator. In cazul in care plasati ca vizitator o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul procesarii cu succes a comenzii.

b. Datele personale pentru plasarea unei comenzi:

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

c. Datele pentru serviciul newsletter:

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de SC Openbox Consulting SRL doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct. Prin actiunile de e-mail marketing va putem tine la curent cu produsele si promotiile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand la serviciul newsletter prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul oricarui newsletter.

3.2. Activitati de recrutare:

Pentru a aplica la unul dintre posturile disponibile in cadrul SC Openbox Consulting SRL, puteti utiliza sectiunea noastra online creata in acest sens si accesibila la adresa SnowSports.ro

Datele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra. Aceste date sunt salvate in baza noastra de date, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

4. Parti terte ce proceseaza date cu caracter personal:

4.1. Transmiterea datelor personale in scopul procesarii si livrarii comenzilor

Datele cu caracter personal stocate de SC Openbox Consulting SRL sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. De exemplu, aceste date vor fi transmise catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.

In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar SC Openbox Consulting SRL transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra. SC Openbox Consulting SRL nu acceseaza si nu proceseaza nicio data personala referitoare la cardul dumneavoastra bancar.

4.2. Transmiterea datelor in scopul functionarii serviciului newsletter

In scopul derularii campaniilor de e-mail marketing, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma MailChimp.com ce apartine the Rocket Science Group. Politica acestuia in domeniul protejarii datelor poate fi accesata la link-ul urmator: https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

Puteti renunta in orice moment la serviciul newsletter/e-mail marketing apasand butonul “Dezabonare” din e-mail-ul primit.

4.3. Transmiterea datelor personale catre Institutii publice, Instante de judecata, precum si autoritati competente care sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania SC Openbox Consulting SRL poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

4.5. Serviciul Google Analytics si Google AdWords

Site-ul SnowSports.ro utilizeaza serviciile de analiza web Google AdWords si Google Analytics ale societatii Google Inc. in scop statistic. Google Analytics utilizeaza cookies, iar informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.

4.6. Serviciul Facebook Ads

Site-ul SnowSports.ro utilizeaza serviciile de analiza web oferite de catre Facebook Ads ale societatii Facebook Inc. in scop statistic. Google Ads utilizeaza cookies, iar informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Facebook din SUA.

 

Pentru mai multe informatii despre GDPR va recomandam sa consultati: Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).