>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Jones Ultra Mountain Twin

Placa Snowboard Jones Ultra Mountain Twin
Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
7640170245615
Producator:
Jones
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 157 cm
Gama: Barbati
Nivel: Expert
Stil: Freestyle
Latime varf: 29.4 cm
Latime mijloc: 25.3 cm
Latime coada: 29.4 cm
Radius: 7.8 m
Flex: 7

Descriere

Jones Ultra Mountain Twin un snowboard rigid, cu flex 7 si forma hybrida. Are rocker in zona varfului si a cozii pentru flotabilitate in powder si camber intre legaturi pentru pop. Talpa este un Sintered 9900 care aluneca mai rapid decat te astepti in timp ce fibrele de carbon din constructia snowboardului asigura stabilitatea acestuia. 

TEHNOLOGII si SPECIFICATII:

Camrock este o forma hibrida cu camber intre legaturi si rocker catre capete. Camberul ii da placii pop, in timp ce forma rocker ajuta la viraje si powder.

 

Ultra Construction redefineste tot ce insemana constructia unui snowboard. Jones a testat fiecare centimetru a placii, in asa fel incat pozitionarea materialelor sa fie cat mai precisa, in timp ce materialele in exces au fost eliminate. Acest timp de constructie, in combinatie cu lemnul foarte usor si fibrele de carbon, au ca rezultat un snowboard revolutionar. Jones se lauda ca produce cele mai usor si durabile snowboard-uri de pe pamant :)

Traction Tech canturile snowboardului sunt ca un cutit de paine cu suprafata de taiere neregulata. Datorita acesti forme cantul are contact cu zapada pe o suprafata mai mare. Beneficiul acestui cant consta in viraje de precizie chirurgicala.

Bunt Nose varful snowboardului este drept, lucru care impiedica depunerea zapezii atunci cand te dai in powder. Acesta tehnologie iti ofera flotabilitate in powder.

Power Core miezul este construit din trei straturi de lemn printre care bambus pentru un plus de pop is Paulownia care face snowboardul usor si rezistent.

Sintered 9900 talpa este construita din polietilena (UHMW-PE) cu densitate mare si carbon. Usor de intretinut, alunecoasa si durabila.

Wend Natural Wax snowboard-ul Jones este gata ceruit direct din fabrica cu ceara natural WEND.

Progressive Sidecut tranzitia dupa un cant pe celalat se face mult mai lin.

Carbon Stringers ajuta la rigidizarea placii si un plus de pop.

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review