>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Jones Aviator

Placa Snowboard Jones Aviator
Nu exista nici un review.
Adauga un review
2499 Lei
Cod produs:
SJ190136
Producator:
Jones
Disponibilitate:
In Showroom
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 156, 158, 160W cm
Gama: Barbati
Nivel: Avansat
Stil: All Mountain>FreeStyle
Latime varf: 29.4,29.6, 30 cm
Latime mijloc: 25.3, 25.3, 26 cm
Latime coada: 29.4, 29.5, 30.2 cm
Radius: 7.8, 8.2 m
Flex: 8

Descriere

Jones Aviator una dintre cele mai versatile placi disponibile pe piata. Se comporta excelent in parc, in powder sau la viteza. Principalul factor care face placa atat de versatila este tehnologia Spoon 2.0 si forma Power camber.

TEHNOLOGII si SPECIFICATII:

3D Contour Base 3.0 canturile sunt putin mai ridicate decat mijlocul placii, astfel contactul cu zapada este micsorat. Rezulatatul acestei forme consta in mai putina frecare cu suprafata de contact astfel se imbunatateste viteza si flotabilitatea.

Power Camber este o forma hibrida cu camber intre legaturi si rocker catre capete. Camberul ii da placii pop, in timp ce forma rocker ajuta la viraje si powder.

Ultra Construction redefineste tot ce insemana constructia unui snowboard. Jones a testat fiecare centimetru a placii, in asa fel incat pozitionarea materialelor sa fie cat mai precisa, in timp ce materialele in exces au fost eliminate. Acest timp de constructie, in combinatie cu lemnul foarte usor si fibrele de carbon, au ca rezultat un snowboard revolutionar. Jones se lauda ca produce cele mai usor si durabile snowboard-uri de pe pamant :)

Traction Tech canturile snowboardului sunt ca un cutit de paine cu suprafata de taiere neregulata. Datorita acesti forme cantul are contact cu zapada pe o suprafata mai mare. Beneficiul acestui cant consta in viraje de precizie chirurgicala.

Bunt Nose varful snowboardului este drept, lucru care impiedica depunerea zapezii atunci cand te dai in powder. Acesta tehnologie iti ofera flotabilitate in powder si reduce sufrata de frecare.

Power Core miezul este construit din trei straturi de lemn printre care bambus pentru un plus de pop is Paulownia care face snowboardul usor si rezistent.

Sintered 9900 talpa este construita din polietilena (UHMW-PE) cu densitate mare si carbon. Usor de intretinut, alunecoasa si durabila.

Tchnora Fiber fibre sintetice amplasate in mai multe straturi care dau snowboardului rezistenta si imbunatatestc pop-ul. Amplasarea fibrelor este in forma de diamant pentru rezistenta la torsionare

CARBON / INNEGRA REINFORCEMENT o plasa de carbon integrata in miezul snowboard-ului pentru pop si raspuns rapid al canturilor.

Wend Natural Wax snowboard-ul Jones este gata ceruit direct din fabrica cu ceara natural WEND.

Progressive Sidecut tranzitia dupa un cant pe celalat se face mult mai lin.

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review