>  
 >  
 >  

LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER

LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER
Nu exista nici un review.
Adauga un review
899 Lei 539 Lei
Cod produs:
11.17.HEAT
Producator:
Switchback
Disponibilitate:
In Showroom
Timp livrare:
24-48 h
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Legaturi snowboard
Gama: Barbati
Marime: M

Descriere

Legaturi Snowboard Switchback Heater sunt un setup perfect de zilele insorite din park. Cu un flex ridicat, aceste legaturi sunt ideale pentru jibing si grab-urile dificile la care nici nu te gandeai. Echipate cu strapurile Miller cu grad inalt de elasticitate, ofera un suport placut si mult confort.

TEHNOLOGII & SPECIFICATII:


LESS MATERIAL, MORE FLEX: Structura de rezistenta a legaturilor este construita dintr-o cantitate minima de material rigid, dar totusi cu un nivel ridicat de suport al greutatii si tensiunii. Avantajul acestei structuri aduce o greutate scazuta a legaturilor si un flex optim pe intreaga suprafata a legaturii ce sta in contact cu placa.
BUMPER CORNERS: O insertie de cauciuc pe post de garnitura este plasata in jurul legaturii pentru a opri vibratiile de frecventa joasa ce ofera un suport relaxant piciorului, si ajuta la imbunatatirea controlului la viteze ridicate.
OFFSET DISC OPTION: Pentru persoanele ce cauta setup-uri mai iesite din comun, aceasta legatura poate devia discul de mount pentru stance-uri diferite ale piciorului si nu limiteaza rider-ul la o singura pozitie clasica.
STRAP POSITION: Pozitia strap-urilor este ajustabila, incat rider-ul poate sa seteze unghiul de prindere pentru abordari mai agresive ale terenului.
TOOL-FREE LADDERS: Legaturile Swtichback nu necesita nici o unealta specifica pentru a desface elementele legaturii. Tot ce iti trebuiesc, sunt cateva degete fara degeraturi.
EASY ACCESS: Design-ul strapurilor sunt de asa natura incat se pot indeparta agresiv de punctele de sustinere, cu acest lucru, viteza de prindere si comoditate a boot-ului este promitator crescuta.
FIND YOUR CENTER: Strapul legaturii este ajustabil pe ambele parti, asa ca poti sa iti centrezi legatura exact pe natura boot-ului.
WHY NOT NOBACK: Acum multi ani, cand snowboarding-ul inca nu era considerat sport, legaturile nu aveau deloc highback. Acest lucru iti lasa impresia ca mergi pe un surfboard, iar senzatia este unica. Legaturile Switchback au acum optiune de a scoate Highback-ul si iti ofera placerea de a gusta putin din senzatiile oldschool. Un setup ideal ce iti ofera o senzatie unica in zilele cu mult powder.
A HOLE LOT OF FLEX: Designerii nostri au ales ca highback-ul sa ramana cu o mare gaura in mijloc pentru a minimiza greutatea totala, dar sa si aduca un plus la flex si tensiunea highback-ului.

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review

COMENTARII