>  
 >  
 >  

LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER

LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER LEGATURI SNOWBOARD SWITCHBACK HEATER
Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
11.17.HEAT
Producator:
Switchback
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Legaturi snowboard
Gama: Barbati
Marime: M
Flex: 3

Descriere

Legaturi Snowboard Switchback Heater sunt un setup perfect de zilele insorite din park. Cu un flex ridicat, aceste legaturi sunt ideale pentru jibing si grab-urile dificile la care nici nu te gandeai. Echipate cu strapurile Miller cu grad inalt de elasticitate, ofera un suport placut si mult confort.

TEHNOLOGII & SPECIFICATII:


LESS MATERIAL, MORE FLEX: Structura de rezistenta a legaturilor este construita dintr-o cantitate minima de material rigid, dar totusi cu un nivel ridicat de suport al greutatii si tensiunii. Avantajul acestei structuri aduce o greutate scazuta a legaturilor si un flex optim pe intreaga suprafata a legaturii ce sta in contact cu placa.
BUMPER CORNERS: O insertie de cauciuc pe post de garnitura este plasata in jurul legaturii pentru a opri vibratiile de frecventa joasa ce ofera un suport relaxant piciorului, si ajuta la imbunatatirea controlului la viteze ridicate.
OFFSET DISC OPTION: Pentru persoanele ce cauta setup-uri mai iesite din comun, aceasta legatura poate devia discul de mount pentru stance-uri diferite ale piciorului si nu limiteaza rider-ul la o singura pozitie clasica.
STRAP POSITION: Pozitia strap-urilor este ajustabila, incat rider-ul poate sa seteze unghiul de prindere pentru abordari mai agresive ale terenului.
TOOL-FREE LADDERS: Legaturile Swtichback nu necesita nici o unealta specifica pentru a desface elementele legaturii. Tot ce iti trebuiesc, sunt cateva degete fara degeraturi.
EASY ACCESS: Design-ul strapurilor sunt de asa natura incat se pot indeparta agresiv de punctele de sustinere, cu acest lucru, viteza de prindere si comoditate a boot-ului este promitator crescuta.
FIND YOUR CENTER: Strapul legaturii este ajustabil pe ambele parti, asa ca poti sa iti centrezi legatura exact pe natura boot-ului.
WHY NOT NOBACK: Acum multi ani, cand snowboarding-ul inca nu era considerat sport, legaturile nu aveau deloc highback. Acest lucru iti lasa impresia ca mergi pe un surfboard, iar senzatia este unica. Legaturile Switchback au acum optiune de a scoate Highback-ul si iti ofera placerea de a gusta putin din senzatiile oldschool. Un setup ideal ce iti ofera o senzatie unica in zilele cu mult powder.
A HOLE LOT OF FLEX: Designerii nostri au ales ca highback-ul sa ramana cu o mare gaura in mijloc pentru a minimiza greutatea totala, dar sa si aduca un plus la flex si tensiunea highback-ului.

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review