>  
 >  
 >  

LEGATURI SNOWBOARD FLOW NX2 Hybrid Green

LEGATURI SNOWBOARD FLOW NX2 Hybrid Green
Nu exista nici un review.
Adauga un review
1699 Lei
Cod produs:
FS190148
Producator:
Flow
Disponibilitate:
In Showroom
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Legaturi snowboard
Gama: Barbati
Marime: L
Culoare: Verde
Flex: 8

Descriere

Legaturile de snowboard Flow NX2 Green fac parte din gama de top. Sunt legaturi de inalta performanta care asigura un control imbunatatit. Cadrul acestora este construit din aluminiu si iti ofera transfer optim de energie catre placa.Legaturile Flow NX2 detin toate caracteristicile de la NX2-GT, dar sunt usor mai flexibile si ofera o experienta mai intensa.

TEHNOLOGII


Active Strap Technology - In momentul in care deschizi hiback-ul, se ridica strapul pentru o incaltare usoara, fara prea multe ajustari. Cel mai important aspect al acestei tehnologii e ca legatura va fi setata la fel de fiecare data, lucru care te ajuta foarte mult sa ai un progres rapid. 


Original Recicling Hiback - Hiback complet rabatabil, pentru o montare super rapida. Bagi piciorul ridici Hiback-ul si fugi pe partie. Atat de simplu!!!


LSR Buckles - Un sistem inovator de  inchidere care iti permite sa bagi bootul in legatura asa cum doresti fie prin "SpeedEntry" fie "SideEntry".


Powerstraps - Strapul acopera o portiune mare a piciorului in special in zona mediana si face legatura intre glezna si degete. Astfel nu esti nevoit sa strangi legaturile foarte tare, pentru ca acestea sa iti ofere un raspuns promt. Te simti comfortabil si te dai pe parite mult mai increzator.


Steel Power Triangle -  Cablul de oțel creeaza o geometrie structural triunghiulara pentru a optimiza transferul de energie de la hiback catre placa.


Rockered Baseplates - Toate talpile de la legaturile Flow sunt unic create pentru a transmite energia direct catre bord, fara a pierde din eficienta si din simtul natural al placii. Marginile "rocker" ale talpii se potrivesc cu toate tipurile de placi, fara a afecta flexul si calitatile acesteia.


ATM.8 Support Panel - Partea de sus a hiback-ului are o forma anatomica si este destul de flexibila pentru performante ridicate.


2.5 Canted Dualdensity Footbed - Suport al talpii din spuma, ajustabil, pentru o fuziune perfecta cu botul, un transfer bun de energie, respectiv un raspuns perfect.


Modback Hibacks - Separa calcaiul de gamba, folosind un toc de aluminiu dur, pentru o fixare cat mai buna a bootului pe legatura.

   M XL 
EU   35.5 - 42 41.5 - 45.5   45 - 49.5 
 Mondo  22.5 - 27  26.5 - 29.5  29 - 32.5

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review