>  

Jones

 

DESPRE JONES

 

Jones isi ia angajamentul de a fi lider în industria outdoor în lupta împotriva schimbărilor climatice. Construcția snowboard-urilor va avea întotdeauna o amprentă ecologică, așa că ne străduim să minimizăm această amprentă ori de câte ori este posibil prin dezvoltarea de noi organizații ecologice și de sprijin care să lupte împotriva schimbărilor climatice pe liniile frontale. Luam aceste eforturi în serios, pentru că ne pasă de modul în care acțiunile noastre vor afecta mediul pentru generațiile viitoare.
 


Încercarea noastră de a îmbunătăți durabilitatea produselor noastre este doar o parte a eforturilor noastre de mediu. Ne străduim să întreprindem acțiuni reale împotriva schimbărilor climatice prin parteneriatele noastre cu organizațiile nonprofit 1% For The Planet și Protecting our Winters (POW).
 
 
Fiecare placă de snowboard produsa de Jones are un design unic de înaltă performanță, care atacă muntele în felul său. A fost un scop greu de atins, dar nu exista 2 placi snowboard Jones care sa se comporte la fel. Gama noastră 2017/18 este mai completă decât oricând. Backcountry sau resort, snow surfing sau straight lining, facem placi pentru orice teren și orice stil de ride!