>  
 >  
 >  

Boots Snowboard Nidecker Triton Boa Focus Teal

Boots Snowboard Nidecker Triton Boa Focus Teal Boots Snowboard Nidecker Triton Boa Focus Teal Boots Snowboard Nidecker Triton Boa Focus Teal
Nu exista nici un review.
Adauga un review
1299 Lei
Cod produs:
BO190201
Producator:
Nidecker
Disponibilitate:
In Showroom
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Boots Snowboard
Gama: Barbati
Culoare: Teal
Marime: 26.5, 27, 27.5, 28, 28.5, 29, 29.5, 30
Flex: 5

Descriere

Boots Snowboard Nidecker Triton Boa Focus Teal recomandati pentru rideri incepatori si medii dar si pentru cei avansati care cauta un boot mai moale, mai confortabil. Cu flex mediu, potriviti pentru toate stilurile de dat. Sistemul Boa este prezent si aici pentru o prindere cat mai ferma care nu se slabeste pe partie si care este rapid si usor de utilizat.

TEHNOLOGII

Boa - Acest sistem este mai rezistent decat armura unui tanc :). Sistemul Boa este foarte practic, cu inchidere usoara fara a depunde prea mult efort. Toate componentele sistemului Boa sunt garantate pe viata.

Heatmoldable Liner interior termoformabil care se modeleaza dupa forma piciorului. Astfel beneficiezi de comfort si suport. Deasupra calcaiului se gasesc "J-bars" din latex care au rolul de a tine calcaiul pe pozitie. 

BFT-FreeTrack - talpa super rezistenta construita din cauciuc cu aderenta mare la orice suprafata.

Silvadur - Material antibacterial care impiedica aparitia mirosului urat si in acelasi timp are si rol de reglare a temperaturii si a umiditatii.

N-Gel - Consta intr-un gel cu toleranta mare la temperatura, testat ani la rand pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai buna amortizare.

 REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review