>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Flow Drifter

Placa Snowboard Flow Drifter
Nu exista nici un review.
Adauga un review
2099 Lei 1364 Lei
Cod produs:
7640175135157
Producator:
Flow
Disponibilitate:
In Showroom
Timp livrare:
1-3 zile
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 153, 156 cm
Gama: Barbati
Nivel: Avansat
Stil: All Mountain
Latime mijloc: 24.8, 24.9, 25.4 cm
Flex: 6 din 10

Descriere

Placa Snowboard Flow Drifter este un all mountain excelent pentru persoanele ce abia au simtit gustul datului la vale pe placa si vor ceva mai mult decat ceea ce le oferea placa pentru incepatori. Mentine un profil rocker dar in acelasi timp ofera zvac-ul si acceleratia unui camber. Forma bidirectionala deschide usile pentru a invata sa mergi usor pe ambele directii si a descoperii noi abilitati. 

TEHNOLOGII si SPECIFICATII

- KUSH CONTROL Tehnology PREMIUM: Uretanul cu densitate de 98A plasat sub prinderile legaturilor si cu proprietatile sale de absorbtie a vibratiilor transforma coborarile in sesiuni line, stabile si un FLOW de nedescris. In zonele periferice ale placii este folosit un alt tip de Uretan cu desitate de 75A, un material mult mai moale ce pluseaza la stabilitate, confort si pura senzatie in timpul virajelor.

- I-ROCK: Un hibrid inovativ intre cele doua forme clasice: camber si rocker. Pe mijlocul placii avem un rocker agresiv si convex ce ofera stabilitate si flotabilitate in powder, iar pe zona legaturilor avem un camber, ce ofera un grip excelent si control precis. Varfurile contin o zona plata, pentru un extra pop si reflex.

PER4MANCE GUARANTEE: Echipa FLOW sustine si promoveaza calitatea si rezistenta placilor produse. Flow acum ofera o garantie de 4 ani in care va promite ca placa se comporta la fel ca in prima zi de folosire. Acest serviciu de garantie va fi aplicat echipamentului folosit intr-un mod adecvat, fara solicitari abuzive in conditii nepotrivite.

- SINTERED 4000: Se defineste prin viteza, absortie de ceara si durabilitate, ingredientele unui bord perfect.

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review