>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Bataleon Goliath

Placa Snowboard Bataleon Goliath Placa Snowboard Bataleon Goliath Placa Snowboard Bataleon Goliath
Nu exista nici un review.
Adauga un review
2299 Lei 1494 Lei
Cod produs:
10.18.GOL
Producator:
Bataleon
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 156 cm
Gama: Barbati
Nivel: Avansat
Stil: All Mountain > Freeride
Latime mijloc: 24.9, 25.2, 25.5, 26.5 cm
Radius: 7.80, 7.90, 8.05, 8.15 m
Flex: 6

Descriere

Placa Snowboard Bataleon Goliath este pe jumatate bestie, si jumatate motor de viteza. Un board unidirectional cu sasiul din Carbon Kevlar conceput special pentru riderii care stiu sa faca o diferenta intre joaca si adrenalina.
Aceasta placa are un miez robust, special pentru abordari mai agresive ale terenului. Structura rigida ajuta la stabilitate in virajele cu viteza mare si ajuta la absorbtia vibratiilor rapide.

Flexul acestei placi se afla la 6 din 10, insa lasa senzatia ca este ceva mai rigid (doar o senzatie), iar aici ajungem la marele secret al acestei placi.
Secretul sta in nivelul de flex ce variaza strategic intre zonele placii, canturile fiind ceva mai flexibile decat partea centrala a placii. In acest sens acesta placa snowboard de la BATALEON este foarte stabila dar in acelasi timp iertatoare la greselile pe viteze mari.

SPECIFICATII TEHNICE:

Freestyle 3BT + SideKick este asul din maneca al Bataleon-ului. Inginerul norvegian care a inventat si patentat aceasta tehnologie, a facut-o cu intentia de a vinde tehnologia catre alte companii deja existente pe piata snowboardingului. Insa succesul si rezultatul a fost atat de buna la produsul aplicat, incat inginerul a renuntat sa vanda patentul altor companii si a ales sa isi creieze propria linie de placi, si asa se naste Bataleon Snowboards.
Cum Functioneaza: Pe scurt explicat, placa este compusa din trei parti active care isi modifica pozitia cantului fata de contactul cu zapada, in acest sens placa te iarta in momentele dificile si transforma datul la vale intr-o placere absoluta. Sau cum ne place noua sa spunem: Un fel de ABS al zapezii.

3BT este acum inbunatatit cu tehnologia SideKick. In zona varfului si a cozii, lateralele au fost si mai mult ridicate astfel virajele vor fi mult mai fluente, flotabilitatea in powder ridicata, iar stabilitatea pe teren accidentat inbunatatita.

Reactor Bamboo placa este construita din lemn de plop si bambus. Aceasta constructie ofera snowboard-ului rezistenta sporita in caz de impact si canturi care agata ferm in viraje.

Hyper Glides talpa Sintered, cu rezistenta mare la uzura si alunecoasa pe toate tipurile de zapada.

Triax Laminate miezul placii este compus din trei straturi de fibra de sticla care face placa usoara, rezistenta si rigida.

Carbon Stringers fasii de carbon integrate in miezul snowboard-ului pentru pop si raspuns rapid al canturilor.

 

 

 LEGATURI RECOMANDATE:

 

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review