>  
 >  
 >  

Placa Snowboard Bataleon Distortia

Placa Snowboard Bataleon Distortia Placa Snowboard Bataleon Distortia Placa Snowboard Bataleon Distortia
Nu exista nici un review.
Adauga un review
1849 Lei 1202 Lei
Cod produs:
10.17.DIST
Producator:
Bataleon
Disponibilitate:
In Showroom
Timp livrare:
24-48 h
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Placi Snowboard
Lungime: 140, 143, 146 cm
Gama: Femei
Nivel: Intermediar
Stil: All Mountain
Latime mijloc: 23.3, 23.6, 23.9, 242 cm
Radius: 7.2, 7.35, 7.50, 7.65 m
Flex: 4

Descriere

Placa Snowboard Bataleon Distortia este special conceputa pentru fetele ce vad muntele cu ochii liberi si plini de curaj, aceasta placa ofera confort, stabilitate si performanta pe zapada.
Flex-ul mediu spre moale al placii si forma Tru-twin cu Triple Base face placa usor de manevrat, control-ul pe viraj este chirurgical ce ofera un mare plus la siguranta.
Forma Medium-Camber ofera o acceleratie mai agresiva la vale si in acelasi timp o siguranta puternica in situatiile delicate.
In alta ordine de idei, avem aici o placa BATALEON cu "de toate" dedicata pentru fetele indraznete si curajoase.

SPECIFICATII TEHNICE:

3BT: Triple Base Technology este asul din maneca al Bataleon-ului. Inginerul norvegian care a inventat si patentat aceasta tehnologie, a facut-o cu intentia de a vinde tehnologia catre alte companii deja existente pe piata snowboardingului. Insa succesul si rezultatul a fost atat de buna la produsul aplicat, incat inginerul a renuntat sa vanda patentul altor companii si a ales sa isi creieze propria linie de placi, si asa se naste Bataleon Snowboards.
Cum Functioneaza: Pe scurt explicat, placa este compusa din trei parti active care isi modifica pozitia cantului fata de contactul cu zapada, in acest sens placa te iarta in momentele dificile si transforma datul la vale intr-o placere absoluta. Sau cum ne place noua sa spunem: Un fel de ABS al zapezii.

Reactor Bamboo placa este construita din lemn de plop si bambus. Aceasta constructie ofera snowboard-ului rezistenta sporita in caz de impact si canturi care agata ferm in viraje.

Super Slick X talpa extruded, usor si ieftin de intretinut. Cu o densitate moleculara mare pentru a aluneca cat mai bine.

Triax Laminate miezul placii este compus din trei straturi de fibra de sticla care face placa usoara, rezistenta si rigida.

Carbon Stringers fasii de carbon integrate in miezul snowboard-ului pentru pop si raspuns rapid al canturilor.

 

 

 

 

 

 

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review