>  
 >  
 >  

Legaturi Snowboard Flow NX2 Hybrid Black

Legaturi Snowboard Flow NX2 Hybrid Black
Nu exista nici un review.
Adauga un review
Acest articol nu se mai gaseste in oferta noastra
Cod produs:
7640175138431
Producator:
Flow
Disponibilitate:
Indisponibil
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Legaturi snowboard
Gama: Barbati
Marime: M
Culoare: Black
Flex: 8

Descriere

Flow NX2 Hybrid sunt legaturi de snowboard de inalta performanta, rigide si usoare, care asigura control fundamental. Acestea detin toate caracteristicile de la NX2-GT, dar sunt usor mai flexibile si ofera o experienta mai intensa.

TEHNOLOGII


Original Recicling Hiback - Hiback complet rabatabil, pentru o montare super rapida. Bagi piciorul ridici Hiback-ul si fugi pe partie. Atat de simplu!!!


LSR Buckles - Un sistem inovator de  inchidere care iti permite sa bagi bootul in legatura asa cum doresti fie prin "SpeedEntry" fie "SideEntry".


Active Strap Technology - In momentul in care deschizi hiback-ul, se ridica strapul pentru o incaltare usoara, fara prea multe ajustari. Cel mai important aspect al acestei tehnologii e ca legatura va fi setata la fel de fiecare data, lucru care te ajuta foarte mult sa ai un progres rapid. 


Steel Power Triangle -  Cablul de oțel creeaza o geometrie structural triunghiulara pentru a optimiza transferul de energie de la hiback catre placa.


Rockered Baseplates - Toate talpile de la legaturile Flow sunt unic create pentru a transmite energia direct catre bord, fara a pierde din eficienta si din simtul natural al placii. Marginile "rocker" ale talpii se potrivesc cu toate tipurile de placi, fara a afecta flexul si calitatile acesteia.


ATM.8 Support Panel - Partea de sus a hiback-ului are o forma anatomica si este destul de flexibila pentru performante ridicate.


 Modback Hibacks - Separa calcaiul de gamba, folosind un toc de aluminiu dur, pentru o fixare cat mai buna a bootului pe legatura.


 2.5 Canted Dualdensity Footbed - Suport al talpii din spuma, ajustabil, pentru o fuziune perfecta cu botul, un transfer bun de energie, respectiv un raspuns perfect.


REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review