>  
 >  
 >  

Legaturi Snowboard Flow NX2 Hybrid Black

Legaturi Snowboard Flow NX2 Hybrid Black
Nu exista nici un review.
Adauga un review
1599 Lei
Cod produs:
7640175138431
Producator:
Flow
Disponibilitate:
In curand
Timp livrare:
Pune o intrebare despre produs

Specificatii

Categorie: SNOWBOARD > Legaturi snowboard
Gama: Barbati
Marime: L
Culoare: Black
Disponibilitate: Dupa 15 Octombrie in Showroom. Rezerva si primesti 5% DISCOUNT

Descriere

Flow NX2 Hybrid sunt legaturi de snowboard de inalta performanta, rigide si usoare, care asigura control fundamental. Acestea detin toate caracteristicile de la NX2-GT, dar sunt usor mai flexibile si ofera o experienta mai intensa.

TEHNOLOGII


Original Recicling Hiback - Hiback complet rabatabil, pentru o montare super rapida. Bagi piciorul ridici Hiback-ul si fugi pe partie. Atat de simplu!!!


LSR Buckles - Un sistem inovator de  inchidere care iti permite sa bagi bootul in legatura asa cum doresti fie prin "SpeedEntry" fie "SideEntry".


Active Strap Technology - In momentul in care deschizi hiback-ul, se ridica strapul pentru o incaltare usoara, fara prea multe ajustari. Cel mai important aspect al acestei tehnologii e ca legatura va fi setata la fel de fiecare data, lucru care te ajuta foarte mult sa ai un progres rapid. 


Steel Power Triangle -  Cablul de oțel creeaza o geometrie structural triunghiulara pentru a optimiza transferul de energie de la hiback catre placa.


Rockered Baseplates - Toate talpile de la legaturile Flow sunt unic create pentru a transmite energia direct catre bord, fara a pierde din eficienta si din simtul natural al placii. Marginile "rocker" ale talpii se potrivesc cu toate tipurile de placi, fara a afecta flexul si calitatile acesteia.


ATM.8 Support Panel - Partea de sus a hiback-ului are o forma anatomica si este destul de flexibila pentru performante ridicate.


 Modback Hibacks - Separa calcaiul de gamba, folosind un toc de aluminiu dur, pentru o fixare cat mai buna a bootului pe legatura.


 2.5 Canted Dualdensity Footbed - Suport al talpii din spuma, ajustabil, pentru o fuziune perfecta cu botul, un transfer bun de energie, respectiv un raspuns perfect.


REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review