>  

SNOWBLADES


Care-i treaba cu snowblades?

 

Snowblades sunt incredibil de ușor de învățat (una sau două runde sunt medii), majoritatea oamenilor nu au nevoie de lecții, deoarece se simte atât de natural, mai ales dacă aveți abilități in ceea ce priveste schi, snowboarding, patinaj, hochei, chiar dansuri etc. Este o activitate naturală. (Vă recomandăm ca începătorii de pe pante să ia lecții totusi, astfel încât să știe cum să ajungă și să oprească ascensorul). Dar cel mai important, ele sunt o explozie din prima zi și oferă libertate și control să facă tot ceea ce vrei și să mergi oriunde vrei pe munte. Asta ar trebui să fie totul despre zăpadă - distracție și libertate totală!

Ce sunt Snowblades? Sunt doar schiuri scurte?

 

Snowblades vin în diferite lungimi și lățimi. Unele sunt mai înguste decât altele. Lățimea mai îngustă se simte mai mult ca la schiul scurt și este o explozie! Ele sunt excelente pentru schiorii care se convertesc și permit o întoarcere scurtă și rapidă. Snowblades mai largi sunt construite ca snowboarduri și sculptate pe margine ca snowboard-urile. S-ar putea spune că este ca și cum ai avea două picioare de snowboard pe picioarele tale. Aceasta înseamnă să sculptezi, să te apleci, iar tăietura laterală a lamei de zăpadă să facă lucrarea. Lamele de zăpadă mai mari se vor ocupa mai mult de powder adânc, vor permite mai multe trucuri, vor schimba mai bine și vor fi mai stabile cu creșterea vitezei. Lungimea lamei variază și alegerea lungimii corespunzătoare depinde de preferințele personale, precum și de înălțimea și greutatea fiecaruia.

 

Snowblades sau skiboards indiferent cum sunt cunoscute va ofera o senzatie unica. Comanda snowblades, skiboard online la SnowSports.ro si transportul este Gratuit!