>  

PATINE


Cum sa imi aleg perechea potrivita de patine?

Patinele sunt o parte scumpa a sportului dvs., deci este foarte important sa invatati cum sa cumparati cele mai bune pentru dvs., astfel incat sa profitati la maximum de ele. Inainte de a cumpara patine de gheata, este o idee foarte buna sa inchiriati o pereche de patine inainte. In felul acesta, daca descoperiti patinajul si daca acesta nu este ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, nu ati cheltuit prea mult.

Asigurați-vă că există un suport amplu în jurul gleznei. De asemenea, bocancul trebuie să împiedice mișcarea laterală. Rețineți că ar trebui să permiteți în continuare flexarea și îndreptarea piciorului, precum și îndoirea în gleznă. Partea din față a bocanciului ar trebui să fie suficient de spațioasa pentru a vă putea mișca degetele de la picioare, dar ar trebui să rămână în continuare în jurul călcâiului.

selectați lamele în funcție de necesități. Lamele vin în mai multe soiuri:
Lamele de dans sunt mai scurte pe capătul tocului.
Lamele avansate de tip freestyle au machete mari, complexe și intense.

Așezați lamele în mod corespunzător în bocanc. Lamele sunt înșurubate, deci asigurați-vă că șuruburile sunt bine stranse. Lamele trebuie să stea bine sub centrul fizic al bocancului. Acest lucru este foarte important deoarece asigură că lamele vor funcționa pe toată gheața fără a se trage. Verificați consecințele diferitelor amenajări:

  • Lamele se fixează prea departe - picioarele vor cădea în afară
  • Lamele se fixează prea mult - picioarele vor cădea în interior
  • Lamele centrate corect - picioarele stau în picioare în mod natural

La SnowSports.ro vei gasi patine pentru adulti si copii. Iti place patinajul artistic?! Te asteptam sa iti comanzi online patine pentru patinaj artistic de la Roces. Pentru copii iti recomandam patine reglabile pe care le vor purta cel putin 2 sezoane.