>  

Bataleon

 

Despre placile de snowboard Bataleon

 

Placile de Snowboard Bataleon sunt concepute pentru a oferi riderului o experienta unica. Acestea sunt facute de catre profesionisti pentru profesionisti.

Una din strategiile celor de la Bataleon e sa foloseasca un un camber potrivit de la cap la coada, lucru face ca plăcile de snowboard să fie receptive. Bazele laterale întoarse fac placa de snowboard rapidă, jucăușă și iertătoare atunci când coborati pe o bază de plata. Formarea tridimensională face, de asemenea, o inițiere mai ușoară și mai rapidă a turei cu mai puțin efort. Frumusețea acestei forme constă în faptul că atunci când va dati pe zapada batatorita, se duce drept și rapid și când te afli la margine, ai un angajament total cu raze netede. Plăcile Bataleon sunt libere și distractive atunci când doriți, dar implicarea totală a margini este întotdeauna acolo când aveți nevoie de ea.

 

 

Despre 3BT

După o mulțime de cercetări, analize, tinkering și testare, am venit cu tehnica patentată de modelare 3BT ™. Toate placile noastre au o înclinare pozitivă la coadă, în combinație cu puncte de contact ridicate la cele mai late părți ale plăcii. De-a lungul anilor, am perfecționat 3BT ™ pentru a face cele mai bune performanțe pentru orice fel de ride prin reglarea fină a sinergiilor dintre baza plată, bazele laterale, razele și camberul. Știi că ai îmbunătățit cu adevărat ceva atunci când sunt doar rezultate pozitive.

 

 

Despre Surfer

Cu un nas 3D gigantic și cel mai exagerat 3BT ™ până acum, această placă garantează un float fără efort, fără arsură a picioarelor. Coada înghițită în formă de 3D vă va face să aruncați powder fara cea mai mica problema. Sentimentul pe care il simti când fulgii sunt prinsi sub placa, pur și simplu nu se compară nimic altceva.

 

 

PLACI BATALEON